Halsont, kattpiss och en sönderslagen bilruta..

Idag tisdag är min lilla Olsen hel igen! Me so happy! Igår var det varken min el Olsens dag.. Först vaknade jag upp med öm rygg och fortfarande jätteont i halsen..(ska försöka få en tid på vårdcentralen imorgon)..Jag var inte på det bästa humöret och hade väl inga planer på att göra nånting egentligen. Började greja lite i garderoben & upptäcker då att två av mina linnen luktar...ja..Disel-kiss!...Förstår inte varför den lilla lilla katten ska gå å kissa på mina saker! Jag fick snart andra saker att tänka på.. Marcus tittar ut genom fönstret och ser att polisen varit där satt dit ett plastband.. så vi gick ner till parkeringen.

Japp, där stod min kära lilla bil, min Olsen.. med sönderslagen ruta på höger bakdörr. J*VLAR va sur jag blev! Först blir jag bara uppgiven å undrar bara varför! Varför ska dom vara på min bil... Ingenting taget utan bara förstört!! Såg inga tecken på att någon annan blivit drabbad... det står en massa bilar utanför.. men ja, varför inte ge sig på en liten repig och bucklig Ford Escort som inte har gjot nåt, heeeelt oskyldig... Kan dom j*vlarna inte ge sig på varandra ist!

Så när jag ringt pappa och polis åkte jag och Marcus för att se om någon kunde hjälpa oss att tejpa för rutan. Vi åkte runt lite och tillslut gick vi bara in på ett ställe och frågade. Mannen som tog emot oss var toppen. Han erbjöd sig att dammsuga ur bilen och sätta in en plexiglasruta, heeelt gratis.... Det skulle ta ca 20 min så vi gick ut och jag ringde till pappa och frågade vad han trodde att haken var.. Vi kom fram till att vi skulle låta dom göra jobbet där, så vi bokade in en tid nästa dag (alltså idag)

Så imorse lämnade vi in lille Olsen ca kl 10.. Jag och Marcus har dragit runt på stan och åkt buss och spårvagn heeela dagen. Vi besökte Yvette på Frölunda Torg där hon jobbar på Espresso House, mycket trevligt! Tog oss sedan in till stan igen och syndade lite på Pizza Hut! Ca kl 15.30 kunde vi hämta Olsen igen :) Dom va sååå duktiga å snälla mot min bil!

Nu har vi städat lite i lägenheten och sitter och vätar på att Desperate Housewives :)


Titta va fint polisen hade gjort..



Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Mammis

Dom är dumma de där ligisterna,Vad skall de på Olsen o göra? En liten fredlig nesonbil.

2009-05-19 @ 21:46:09
URL: http://nordicfashion.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har saknat dig på bloggen, men det verkar ju hända en del saker i Götet, så det är inte lätt hinna med.

Kattpiss är inte trevligt, lukten vill inte gå bort.

Vad meningslöst slå sönder bilrutan men det är ju tur att det finns sådana som lagar.

Krya på dig!

Kram

2009-05-19 @ 22:15:07
Postat av: Mickan

Nää, vilket jävla skit gumman! Usch & fy.. Hoppas du känner dig lite bättre nu när bilen är rätt okej igen! Kramar

2009-05-20 @ 15:27:35
URL: http://mickaelasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0