Bye bye Ica Maxi och Närke, hej hej Göteborg!

Idag slet jag dom sista timmarna i förbutiken på Ica Maxi i Kumla. Det är som vanligt, när man slutar på ett jobb, att man känner sig lite sentimental. Det finns många personer som jag kommer att sakna. Mina kära kollegor i förbutiken har varit toppen och har tagit väl hand om mig från min första dag. Alla rosor till er! Och jätte tack för den fina presenten :)Slutade kl 16 men sprang runt i hela butiken för att säga "hej då" till alla som jag kunde hitta.

Vid 17-tiden hade jag iaf tagit mig från Kumla och in till Örebro för att hämta ut mina sista linser (800 kr fattigare). Sedan gasade jag och "Olsen" iväg till Anita och Dwight på Kyrkvägen. Anita skulle ju inte ha så mkt handlat...men, som min storasyster siade, så blev det en hel del. Vi kollade på kannor till kaffebryggaren men den ljusgröna kannan föll inte Anita i smaken ;) så det blev en helt ny kaffebryggare ist. Sen blev det fika, kaffe, (bryggt i den "gamla" bryggaren) smörgås och äppelkaka, naaam!

Sen tog jag och "Olsen" vägen förbi mitt lilla förråd i Baronbacken, och hämtade gardinstänger mm, men jag hittar f*n inte mitt strykjärn!! å inte min gröna lampa!! Jaja, jag får klara mig ändå :)

Klockan börjar närma sig 22.00 och imorgon är det dax.. ska upp vid 7.30 så vi kommer iväg i god tid :) Jag och pappa har en slitsam dag framför oss imorgon, hoppas vi hittar något bra fikaställe efter vägen! hihi. Försökte muta mamma med badsalt för att hon skulle följa med men där gick jag bet.. Vi får helt enkelt klara oss ändå!

Tack för idag och gonatt!

Det fina smycket som jag fick av Lena och gänget på Ica :) Kortet och det fina silversmycket som jag fick av Lena och gänget på Ica

Vad skulle jag göra utan mina vänner?

Träffade Maria idag, min "äldsta" och mest förståndiga barndomsvän. Vi var å fikade och hon hade Emma med sig. Det var hur trevligt som helst! Och kom då att tänka på vilken tur det är att jag har sådanna vänner! Önskar bara att jag var lite mer som henne, så positiv och vuxen, utan att därför vara tråkig. Hon säger sånna saker som "tänk att varje människa som du möter, är en god människa". Vilket jag aldrig skulle kunna komma på att tänka annars. Maria var min allra bästa vän när vi var små, vi gjorde det mesta ihop, sånna saker som att gå till affären, gömma oss ifrån stackars Emma, sälja frön, cykla in till "stan" eller ut till Vaske för att bada. Det va så enkelt när man va liten... Sedan började vi gymnasiet och gick skilda vägar. Vi gick på olika skolor och hon flyttade in till Örebro. Det var inte förrän hon flyttade tillbaka till Askersund för ca 2-3 års sedan som vi tog upp kontakten igen på riktigt. Att vi båda förändras som personer är det ingen tvekan om, men vännskapen finns fortfarande kvar. Hon är absolut en av mina allra bästa vänner än idag! Tack för att du finns!

Det är som att man har olika vänner för olika "behov". Angelica och Mickan som alltid finns där när man är sugen på att festa ordentligt, men som också finns där om man behöver prata (fast mest på fyllan,haha). Som nu i julas, jag och Angelica hade inte setts på länge, men ändå så kan jag bara ringa henne och två timmar senare är jag hemma hos henne och ringer på dörren med full packning och säger "nu ska vi festa, jag ska sova hos dig, vi ska bli dyngfulla, jag är hungrig å jag behöver skita" haha! Det är en riktig vän det!

Å så har vi naturligtvis Karin. Träffade Karin på gymnasiet...estet såklart! Jag vet inte ens hur jag ska kunna beskriva henne. En av dom bästa människor som jag känner. Karin och jag kan sitta i timmar och prata om allt. Vi är allra bäst på att ge varandra råd...som vi själva inte följer. När det gäller förhållanden och kärlek så har vi liknande erfarenheter och förstår precis vad den andra menar och känner. Oftast är den ena stark när den andra är svag och på så vis kompletterar vi varann alldeles utmärkt! Karin är mkt speciell för mig, en sådan vän släpper man inte.

Till sist har vi några som jag kommer att spendera mkt tid med framöver (hoppas jag). Susanne och Yvette i Göteborg. Snart är jag hos er!! :) Sulan och jag som började festa ihop när vi båda hade fyllt 18. Vi gick ut på krogen varje helg och ATT vi har varit med om mycket tillsammans! Många minnen! Nu ska vi bli sambos, haha, vilket kaos det kommer bli! Men jag ser fram emot det. Och om jag känner Yvette rätt så kommer det att hittas på många galenskaper i Götet! Det finns bara en Yvette, (och det är nog tur det) ;)

Och om ni inte hittar er själva på listan, var inte ledsna för det. Ni som är mina vänner vet om det själva! Och betyder minst lika mkt för mig!
Puss på er alla!

I Väntans Tider

Ni ska vara glada över att jag började blogga nu och inte för ca 4 månader sen. Den senaste tiden har nämligen varit kaos i mitt lilla huvud och tankarna har snurrat ordentligt vill jag lova.. Beslutsångest, beslutsångest och ännu mer beslutsångest..: Åka upp och jobba i Åre eller inte?? Vara tillsammans med Marcus..eller inte??? Flytta till Göteborg eller Helsingborg??

Nu när dessa beslut är tagna så känns det som att jag lever i något slags vänteläge...men det är ändå skönt att bli kvitt grubblandet. En fråga finns dock kvar, och svaret på den får jag bara med framtiden... Hur kommer det att gå?? Självklart så tror och hoppas jag att det går bra för mig, men kommer jag trivas i Göteborg? Får jag något jobb? När kommer jag flytta för sista gången? Var kommer jag känna mig trygg och samtidigt ha ett jobb som jag trivs med? Ja, den som lever får se helt enkelt...

Vaknade inatt vid 4-tiden... kände mig pigg, började naturligtvis att fundera. Kom fram till att jag är glad över att jag är född på 80-talet, hade jag blivit född på 2000-talet hade jag varit tvungen att ha mobiltelefon när jag var 6 år och ha stringtrosor vid 8 års ålder.. å börjat blogga innan jag ens var skrivkunnig!! Heeeelt sjuuukt. Nej nej, istället sprang man runt å var helt bekymmersfri vid 6 år och hade mysbyxor tills man gick i 7:an! Haha! ...å bloggar vid 24 års ålder.. uff, börjar få åldersnoja!

Får se om jag gör någon nytta idag... börjar jobba kl 16.30 på mitt kära Maxi!

Take care!Jag kan också blogga!

Så, nu har Mammis hjälpt mig att skaffa en blogg :) Tack Mammis! Detta gör jag mest så att Ni (syster, fastrar, mamma, pappa mfl) kan hålla koll på mig också, nu när jag snart flyttar till den stora staden Göteborg! (Bara några dagar kvar nu!)

Klockan är redan 15.20 denna måndag och jag har inte fått mkt gjort... Ätit frukost, tvättat och duschat :) Men är man ledig så är man. Har också hunnit klämma mig i tvättmaskinen..hur nu det gick till??! Aaauuuh...

När Pappi kommer hem ska vi åka till skyttet i Zinkgruvan och senare ska jag fortsätta packa och tvätta lite till. Mkt att hålla reda på nu när jag ska mot nya äventyr. Det är med skräckblandad förtjusning som jag flyttar in hos en tjejkompis i Göteborg och äntligen tar mig i kragen för att gå den här bartenderutbildningen på 7 v, som jag sååå länge velat gå.

Vill naturligtvis passa på att tacka syster, mamma å pappa för att ni stöttar mig. Syster är väl fortfarande lite besviken på att jag inte bestämde mig för att flytta till henne i Helsingborg, men jag lovar att hälsa på så ofta jag kan! Var så säker, jag tycker om mitt lilla gästrum där!

Så nu hoppas jag att Ni flitigt läser min blogg, eftersom jag faktiskt har läst era bloggar i smyg, och att kommentarerna haglar in!


Ha nu en fin dag allesammans! Kramar!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0