torsdag,fredag :)





..jag och Marcus gick ut för att "fira" våran sista kväll tillsammans i Göteborg :)



Först åt vi gott på "Bryggeriet" och sen gick vi vidare som ni ser :)







Lite fina bilder





I fredags blev det en liten after work med Sus!





The one and only Susanne på "Excet" med en Strawberry daquiri



..å så lilla Neson med en Mojito...naaaaaaam



en svart/vit Mojito :P



...och så hittade vi färginställningen på kameran ;P


Idag onsdag . . .


..tog vi bussen in till stan...






..åt mat och tog senare en kaffe på Espresso house :)



Marcus köpte nya glasögon... som jag passade bättre i .. ;) (som ni ser nedan)



Detta kort är taget hemma hos Linus (kompis till Marcus).. vi mellanlandade där innan vi åkte in till stan och kollade på Champions League finalen..

Har haft en bra dag.. nu är det dax att gå å nanna! Natti natt!


Jobb på Sandön och snabbvisit hemma

Ja då var man tillbaka i Göteborg igen..  I söndags ringde systra mi och hade dåligt med personal på Sandön till en dagstur på måndagen, och vad göra? Jo det var bara att packa väskan för undsättning :) Jag och Marcus åkte iväg en sväng till Ica Maxi och så letade vi efter Ikea (utan någon vidare framgång dock).. åkte tillbaka till Pennygången för att packa det sista, hoppade in i Olsen och gasade iväg "hemåt".

Vi övernattade i Karlsborg hos Marcus föräldrar och kl 8 måndag morgon var jag och Joakim (Marcus bror) redo att börja "slava" under systers kommando på M/S Sandön :) Allting flöt på och det va riktigt roligt att jobba. Jag fick även träffa "min" kock Lina.. eller ja.. hon ska vara kock på M/S Lindön II i sommar där jag ska vara restaurangansvarig..

När vi kommit fram till Karlsborg efter våran tur på Göta Kanal, tog jag och Marcus varsin öl på "Ida´s Brygga" (vi var ju tvungna att se hur dom skötte sig på vår f d arbetsplats). Det va trevligt att träffa Jessica, Maggis, Eric, Sucki, Mattias och Annika!

Senare tog jag Olsen och körde "hem" till Åmmeberg för att hälsa på mor, far och lilla Chanel. Det va den minsta lilla lurviga pudel som jag någonsin sett..! Hon hade en sån liiiiten nos och så söta ögon! ...men dock ingen Freja.....

Marcus och jag sov ytterligare en natt i Karlsborg och idag (tisdag) bjöd vi in oss själva till Marcus mormor och morfar på en fika. Efter fikat blev det visst lite kinamat också :)

Klockan hann nästan bli 18 innan vi återigen hoppade in i Olsen och for mot Götet. Nu sitter vi här i soffan och kollar på Hell´s Kitchen men varsitt glas vin. Innan dess var det såklart Desperate Housewives!!

Ha det bra allesammans!


En fin dag i Götet


Jag och Marcus tog en tur med en av  skärgårdsbåtarna














Susanne i sin snygga uniform :)


Det blev lite bilder tagna på kyrkogården på väg hem också




Halsont, kattpiss och en sönderslagen bilruta..

Idag tisdag är min lilla Olsen hel igen! Me so happy! Igår var det varken min el Olsens dag.. Först vaknade jag upp med öm rygg och fortfarande jätteont i halsen..(ska försöka få en tid på vårdcentralen imorgon)..Jag var inte på det bästa humöret och hade väl inga planer på att göra nånting egentligen. Började greja lite i garderoben & upptäcker då att två av mina linnen luktar...ja..Disel-kiss!...Förstår inte varför den lilla lilla katten ska gå å kissa på mina saker! Jag fick snart andra saker att tänka på.. Marcus tittar ut genom fönstret och ser att polisen varit där satt dit ett plastband.. så vi gick ner till parkeringen.

Japp, där stod min kära lilla bil, min Olsen.. med sönderslagen ruta på höger bakdörr. J*VLAR va sur jag blev! Först blir jag bara uppgiven å undrar bara varför! Varför ska dom vara på min bil... Ingenting taget utan bara förstört!! Såg inga tecken på att någon annan blivit drabbad... det står en massa bilar utanför.. men ja, varför inte ge sig på en liten repig och bucklig Ford Escort som inte har gjot nåt, heeeelt oskyldig... Kan dom j*vlarna inte ge sig på varandra ist!

Så när jag ringt pappa och polis åkte jag och Marcus för att se om någon kunde hjälpa oss att tejpa för rutan. Vi åkte runt lite och tillslut gick vi bara in på ett ställe och frågade. Mannen som tog emot oss var toppen. Han erbjöd sig att dammsuga ur bilen och sätta in en plexiglasruta, heeelt gratis.... Det skulle ta ca 20 min så vi gick ut och jag ringde till pappa och frågade vad han trodde att haken var.. Vi kom fram till att vi skulle låta dom göra jobbet där, så vi bokade in en tid nästa dag (alltså idag)

Så imorse lämnade vi in lille Olsen ca kl 10.. Jag och Marcus har dragit runt på stan och åkt buss och spårvagn heeela dagen. Vi besökte Yvette på Frölunda Torg där hon jobbar på Espresso House, mycket trevligt! Tog oss sedan in till stan igen och syndade lite på Pizza Hut! Ca kl 15.30 kunde vi hämta Olsen igen :) Dom va sååå duktiga å snälla mot min bil!

Nu har vi städat lite i lägenheten och sitter och vätar på att Desperate Housewives :)


Titta va fint polisen hade gjort..



Kram på er!


Klockan är 05.14 & vad gör Neson uppe då??

..jo.. jag gick & la mig vid 24-tiden.. sov ca två timmar å sen så for ögonen upp med ett "PLING" helt sjukt... va f*n ska jag göra nu tänkte jag efter att jag försökt somna om i en timme... jo jag startar upp min fina dator och kollar runt på arbetsförmedlingens väldigt informativa hemsida... Kollar runt på bartenderjobb/servitris i hela Sverige... hittade några intressanta som jag tänkte "dom kan jag söka någon dag" .. gick ut från internet & tänkte spela lite hjärter MEN DÅ kom jag på att jag måste kolla butiksjobb oxå!

Å DÅ HITTADE JAG DET!


Ett butiksjobb på en stormarknad i Abisko!! Ansökningstiden går ut idag!!!! Så jag satte mig genast & skrev ihop en ansökan... kom på att mitt CV ligger i mammas dator så kan inte skicka iväg det än dock!! grrrrrr..!! När jag var klar med detta spelade jag hjärter på datorn... gick inget vidare faktiskt. Sen kom jag på att jag skulle kolla bloggar & eftersom jag inte har nåt annat vettigt (som att sova) för mig så bestämde jag mig raskt för att dikta ihop en liten blogg om mina funderingar kring detta.

Annars har vi igår (Lördag) haft fullt upp jag å systra mi. Vi har varit å hälsat på båda mina gamla fastrar (hihi dom är inte sååå gamla) å vad gjorde vi?? Jo vi fikade och fikade :P mycket trevligt va det! Emellan fikastoppen så stannade vi till vid Mackedonkan för en hammis, naaaam naaaaam!

Vi stannade oxå till vid "Jula" på vägen dit för att införskaffa en väska till min kära dator...men väskan var för stor så jag får åka å byta den idag ...

I fredags va vi på O´learys och rockade loss. Innan var jag i Kumla hos en fd jobbarkompis (från maxi) vilket var mkt trevligt :) Sen bar det iväg till Örebro och till O´learys som sagt. En väldigt lyckad kväll faktiskt!

Nä vet ja om den där j*vla John Blund kunde komma å strö lite grus i ögonen på mig nån gång.... hungrig börjar jag bli oxå.... det blir ingen ordning på det här!!

Kram på er alla!

Mammis har tråkigt...

Fredag morgon och jag vaknade klarvaken kl sju... men då kan man väl inte gå upp tänkte jag... så jag vände mig å somnade om.... oj oj oj det skulle jag aldrig ha gjort... vaknade nästa gång vid halv tolv.. Ja det kan ju vara förståligt efter att ha sovit med Marcus i två nätter..i en alldeles för liten säng, han tar sån plats & för att jag ska få plats lägger jag mig in mot väggen (för annars ramlar jag ur) å så ska han ligga så nära så jag blir helt intryckt i väggen..hmmm..

I alla fall, mammis kom in nu å ville leka nåt sa hon... Kinna är hos Tina å får manikyr å det ville mammis oxå leka. Jag skulle vara receptionist och ta emot henne, sen skulle vi gå in i Kinnas rum å lägga ut alla hennes sminksaker på golvet tyckte hon... Nja sa jag... vi kan i stället leka att jag är jätte hungrig å att du är frukostvärdinna åt mig å går å gör min frukost.... hmmm det tyckte inte mammis. Mammis behöver en ny vovve... såklart att ingen ny hund kan ersätta Frejsan men mammis behöver nån här hemma hos henne... snart åker ju hennes kära döttrar hem till sitt igen. Men vi kommer ju tillbaka snart igen :) var så säkra på det!






Ja mammis det va tur att jag hade dig å Kinna som smakråd igår när jag köpte mina skor! Tack Tack!

En dag i stora staden Örebro

Nyss hemkommen från den stora staden Örebro.. Jag passade på att köpa två par nya skor på skopunkten... billigt, billigt..

Sen bar det iväg in till stan där jag följde med Karolina för att hämta hennes å Stefans förlovningsringar :) sååå fina! Mammis var också med, men hon gick till garnaffären :) Vi passade även på att hälsa på Anna-Lisa (mammas faster) där det bjöds på fika, fika å åter fika. Hon är en pigg tant, for upp å ner å sprang fortare mellan rummen än vad man själv gör :O  ... Speciellt nu när jag har träningsvärk i hela ryggen...uuhh.

På vägen hem mellanlandade vi på Mackedonkan där vi åt å hade även Paulina där som sällskap :) Väl hemma bjuds det på smågodis, chips å "James Bond"...


Imorse vaknade jag upp i Karlsborg... åkte dit i tis kväll för att få lite tid med Marcus som nu är hemma igen från Åre. Han hade nämligen planer på ons eftermiddag så jag skulle inte få stanna där så länge... men han ändrade sina planer för att han ville vara med mig :) som han sa "det är en liten söt tjej här som har en väldigt bra övertalningsförmåga så jag stannar hemma" .. å jag hade inte ens sagt nåt :) tänk vad blickar kan säga.. hihi.

Men som sagt, jag åkte hem från Karlsborg imorse... Lille Olsen startade så fint! Jag var i Askersund vid 10-tiden för att göra ett besök på Arbetsförmedlingen. Jag fick prata med min "gamla" handledare och hon är så bra, inget krångel. Så nu är det bara att skicka in papper till alfa-kassan å vänta...  Jag har väl typ bestämt att jag ska ta jobbet hos Håkan på den "nya" båten, Lindön, så jag behövde inte fylla i någon handlingsplan, bara meddela när jag ska börja jobba. Just nu tar jag dagarna som dom kommer... orkar inte planera...det som händer händer... Kram på er!

Champagne och 4st jättefina martiniglas fick jag av min Marcus i födelsedags present :)


Ja jag kan räkna.. bara 2st glas med på bild ;)




Hurra för mig, men har sorg i hjärtat . . .

Ja vart ska man börja... Ni som står mig närmast vet redan att lördag den 2:a maj inte blev som alla andra dagar.. Vår kära Freja har gått bort.. Allt gick så snabbt och nu finns hon inte mer. Jag är så ledsen när jag skriver detta, jag kan fortfarande höra hennes små tassar mot parkettgolvet ibland. Så konstigt, vi lekte & busade så härom dagen, med pinnar, bollar och gosedjur.

Jag och Karolina jobbade på Sandön, Stefan och pappa åkte med som gäster. Freja hade varit hängig hela dagen, ville liksom inte göra nånting. När mamma ringde & frågade vetrinär så trodde dom att det va en allergisk reaktion pga fästinghalsbandet, så vi tog bort det & gav henne ett bad. Men så var inte fallet, när pappa och Stefan åkt hemifrån blev Freja sämre, hon gnydde, gnällde och kunde varken sitta eller ligga. Karolina fick tag på Rosis sambo Andreas och han kom & hämtade Freja och mammis och sen bar det iväg till djursjukhuset i Strömsholm. Där konstaterade dom att hennes mage var full med luft och något innre organ antagligen spruckigt, det var tveksamt om Freja skulle överleva en operation så mamma beslutade att låta henne somna in. Stackars mamma...


Det är så här vi minns Freja, korten är tagna bara för några dagar sen..

Freja och hennes favoritboll..

Idag den 3:e maj, då jag faktiskt fyller 25 år, skulle vi ha firat hemma hos Anita och Dwight.. men nu var det ju så att Dwight blivit dålig och lades in på sjukhuset igår, alltså händer även detta den 2:a maj...känns så tråkigt alltihop. Så istället satt vi hemma och åt tårta på verandan och bjöd hem Rosis och Andreas som tack för hjälpen. Dom var hundvakt åt en liten hund vid namn Elvis (Annos hund) och den hade dom med sig och han livade verkligen upp stämningen här hemma :)


Tåååårta..




Sååå sööööt.... Elvis alltså


Elvis sitter i knät på Kinna


Fina presenter..



Förutom det på bilderna så fick jag en dator som jag sitter & knappar på.. den har gått varm nu hela dagen så den måste nog vila snart :) ... å det måste nog jag med.. det blev inte mkt sömn natten som var..

Vila i frid vår älskade Freja & mina tankar går till Anita och Dwight. ----<--<--@

Tack för allt familjen, Rosis och Andreas... (ja Stefan nu är ju du oxå en del av familjen ;) hihi)

Ta hand om er!

RSS 2.0