Jag har aldrig...

..känt mig så ensam som jag gör just nu, kanske inte just precis nu.. men ja ni fattar.

För några dagar sen bestämde sig Marcus för att han ska ta ännu en vintersäsong uppe i Åre. Vi har pratat mycket om det men nu när han väl sagt ja till jobb och ändrat adress, så blev jag väldigt ledsen och besviken.. För mig är 5 månader väldigt länge... Det upplevde jag iaf förra vintern när han var iväg. Han drar inte förrän i slutet på nov... men... i något litet ögonblick så fick jag för mig att jag ville att han skulle åka härifrån Helsingborg redan nu så jag skulle slippa tjatet om Åre i en månad. Hur tänkte jag?

Han åkte igår och jag har aldrig saknat en människa så mycket. Till råga på allt så känner jag ingen här i Helsingborg. Jag kan heller inte åka härifrån.. för det första vill jag inte fly bara för att någonting känns jobbigt och för det andra ska jag ju provjobba imorgon och har möte på AF på måndag...

Visst, vi har bråkat och diskuterad hit å dit.. men jag älskar denna människa. Och nu har jag sagt åt honom att åka.

Jag avbokade träningen idag och gick ner för att se om havet kunde ge mig någon styrka... men inte vet jag om det hjälpte så mkt. Gick strandpromenaden och såg de upplysta båtarna på väg mot Danmark. Tog lite bilder men de blev riktigt dåliga, (förlåt mamma men din gamla kamera är kass i mörker).

Nu sitter jag i köket.. vet inte vad jag ska göra efter detta.. Vet precis vad jag borde göra, men det är en helt annan sak. Någon som blev glad för att Marcus bil flyttat i alla fall, ja det är "Olsen", nu får han stå i ett varmt garage.

Japp.. imorgon kl 17 var det provjobb då... Bara att bryta ihop å gå vidare... Tack för mig!


Jag blev..

väldigt glad när jag fick ett telefonsamtal från Clarion Grand Hotell idag :) De ville att jag skulle komma och provjobba på fredag. När jag la på luren fylldes jag av en känsla av skräckblandad förtjusning...

...sen gick jag ner till vårat trevliga konditori längre ner på gatan för att köpa något gott till kaffet för att fira... de tar endast 12 kr styck för dessa godsaker!





..med "klöver mjölk" i kaffet blir det perfekt..!


Nu har jag precis kommit hem från träningen. Provade ett nytt "puls-pass" och det var riktigt jobbigt, puh!

Så..nu tänkte jag nästan gå å läsa lite och om en timme är det "Desperate.." på tv....

ha det gött! kramar

helgen som gått . .

Sitter just nu hemma i soffan å kollar på "Vem kan slå Filip & Fredrik". Vi kom hem från vårat besök i Malmö för några timmar sedan.

I fredags var jag på jobbintervju, och ja.. det kändes väl helt ok.. är dock osäker på att det är just mig som de söker till tjänsten... men de skulle höra av sig i början på veckan, så det är bara att vänta och se. Efter jobbintervjuen infann jag mig på gruppinformation hos arbetsförmedlingen här i Helsingborg, och ska tillbaka imorgon (måndag) för att upprätta en ny handlingsplan.. spännande! :P

Senare på fredagen tog vi "Olsen" till Willys för att vecko handla, och till middag blev det isterband, potatis och senapssås :) gott!

Igår (lördag) tog jag mig i kragen och gick ner för att gå ett step-upp pass. Lite svårt att få igång kroppen så drastiskt en lördags morgon.. men det gick bra iaf! Jag och Marcus gick ett varv på stan och sen åkte vi hem för att göra oss iordning för att dra iväg till Malmö för att hälsa på Anton och Fanny som anordnade en liten bjudning. De bjöd på bål och plockmat vilket var mkt trevligt! Vi sov kvar där och till frukost blev det knapriga bacon och äggröra... samt bröd och kaffe.

Som sagt kom vi hem för några timmar sedan och har käkat varma mackor som kvällsmat. Nu ska jag snart gå å nanna... lite trött efter gårdagen måste jag säga, och jag måste ju få min skönhetssömn så jag är fräsch när jag ska träffa min handledare på arbförm imorgon :)

en litet ljus i jobbsökandet

Ja det är mästerkocken själv som satt sig vid datorn för att skriva några rader.... nej nej.. det är inte Marcus som sitter här.. det är jag, jag lovar! :)

Marcus har guidat mig igenom matlagningen idag, till en början var jag mkt skeptisk.. ni som känner mig vet att just matlagning inte är min bästa gren här i livet. Men med lite tålamod så blev det rätt lyckat.




en mycket koncentrerad mästerkock..



jag stekte potatis - och morotskakor, stekte lövbiff och gjorde min första alldeles egna sås!!


Jag har varit på bra humör hela dagen... kan till stor del bero på att jag fått svar på två st jobbansökningar idag. Imorse fick jag mail från ett hotell uppe i Åre, de söker personal till två st tjänster som är inom servering och bar. Jag känner mig otroligt glad över att de överhuvudtaget hör av sig. De skrev att mitt CV var "onekligen väldigt intressant"..Och det andra är servering och bar på ett stort hotell här i Helsingborg, de söker någon som kan vara "hovmästarens högra hand"... och de ringde mig för att boka in mig på intervju... det ska bli sjuukt spännande! Så på fre ska jag dit... usch jag kommer vara såååå nervös... men ska försöka att vara mig själv i största mån och hoppas på att dom gillar mig som person.

...... imorgon hoppas jag på att mitt nya Nordea kort kommer.... och kanske blanketten till att ansöka nytt körkort... lyckades ju tappa både och när vi var ute i lördags.... :( KLANT! men men....

Nu ska jag göra Marcus sällskap i soffan och titta på "two and a half men".

Trevlig kväll på er alla!

dagarna går..

..och jag å Marcus går ganska ofta varandra på nerverna.. igår morse packade han sina grejer för att åka härifrån. Några samtal senare så bestämde vi oss för att han skulle stanna över helgen och vi skulle återigen göra ett försök till att vara snälla mot varandra. Det är inte så att vi bråkar, men diskuterar ganska ofta hur vi vill ha det i framtiden, och när våra planer och idéer inte matchar så undrar man hur länge det kan hålla när vi har så olika intressen. Kan verkligen säga att våran relation tar oss med på riktiga berg och dalbanor så det är bara att hålla sig fast och se vart det slutar. Nånting som vi iaf är överens om är att vi tycker väldigt mycket om varandra... vi får se om det räcker i framtiden.

Igår kväll kom Marcus vän Johan (från Marcus hemtrakter) för att besöka oss under helgen. Vi hade en riktigt bra fredagskväll, men jag var alldeles för trött för en utgång så grabbarna fick dra ut på stan själva. Ikväll hoppas jag dock på att orka följa med. Jag har precis bytt om och plattat håret så jag är lite fin när vi går ut å clubbar ;P




Så nu gott folk ska jag återgå... Kram på er alla!

Så vad gör jag om dagarna egentligen..?

..jo varje dag försöker jag vakna och äta frukost.. :P

Jag har kommit igång med träningen igen, vilket känns riktigt bra! Var på ett step-pass igår som var riktigt kul och jobbigt. Så jag försöker gå på 3-4 pass i veckan. Vet inte hur mkt nytta det gör eftersom jag, som igår åt glass och äppelpaj när jag kom hem :O

Jag försöker iaf hitta på nånting varje dag.. å idag låg städning på schemat. Dammsugit alla rum och moppat :) .. putsat och dammat lite.

Jag söker jobb såklart, men med inte allt för stor framgång men det hoppas vi att det blir snart. Jag väntar med spänning på svar från ett par ställen som jag gärna skulle jobba på.

Marcus och jag brukar aktivera oss genom att gå ner på stan för att fika eller ta en match biljard. Om vi ska kika på poängtavlan så leder jag biljarden för tillfället :) För okt månad står det 10-7 till mig!

Nu tittar jag på när Marcus spelar GTA på tv-spel. Det går väl egentligen ut på att man ska göra olika "gangster"uppdrag.. men Marcus åker mest runt i helikoptrar, flygplan, kör på folk med bilar och skjuter poliser.

Jag broderar :) och spelar Farmville på datorn.

Hmm vad gör vi mer??.. vi lagar mat.. idag blev det stekt fläsk med potatis och bruna bönor, å det va riktigt gott!


Här kommer en liten bild på en snögubbe som jag broderat :) Lite suddigt kort.. men men.



Ha det bra nu! Kramar

¤ det var inte så här det skulle bli ..

..han skulle ju bli frisk, allt skulle bli bra..





Satte mig här och tänkte att jag skulle skriva några rader... men det blev bara tomt. Kvar finns bara känslor som; sorg, ilska och total maktlöshet... och tomhet. En känsla som - jaha, så vad händer nu?






Idag har jag inte gjort så mkt än... vattnat blommor och kippt bort vissna blad... blommorna som jag fick av Marcus har dött medan jag var borta..



alla dessa blad har jag klippt bort..



..tog några bilder på systers torkade rosor..





..men så såg jag..



..en annan blomma som jag klippte bort en massa vissna blad ifrån för några veckor sedan har repat sig.. den ska jag ta hand om nu :)


fredagsmys..



lite kort i väntan på maten..



kocken ser vääääldigt koncentrerad ut :P



potatis i ugn, fläskfilé och svampsås.... grönfodret glömde vi.. hihi



liiite myyysfaktor...



Marcus "vänner" var naturligtvis oxå med :)


..men innan det fredagsmyset var det tvättdag för hela slanten... guuu va mkt tvätt, men det gick strålande bra. Sedan gick jag ner på stan för att fixa med mitt träningskort, vilket oxå gick jättebra!

Så nu efter maten har jag och Marcus suttit å softat lite i soffan... han spelar mest PES å jag har hamnat in något slags tvångsmässigt behov av att brodera :P hihi.. men fint blir det!




Det ska bli fyra st kylskåpsmagneter med julmotiv... än så länge har det blivit en tomte :) mycket nöjd faktiskt :)

Nu blir det film, kram på er!




RSS 2.0