kick off med Grand, 22/8Ombord på båten som tog oss över till Danmark :DVäl framme, tog vi tåget till nöjesfältet Bakken ! Där blev det välkomst drink(ar)


..å jag hittade världens sötaste...
..det blev lite femkamp :D
Stina kom sist och fick därför ett jumbopris!


Nallen sitter och väntar på att få ett bord inne i restaurangen
..vi åkte lite karuseller ;P
..och efter middag, karuseller, vin och shots så blev det....kareoke..! :D

på båten hem ville Nallen spela bilspel
..sen tog han med sig Ior in i shoppen :D
..och kollar brandsäkerheten ombord...tack å hej!fredagen den 20:e augusti

presic ätit frukost... sovit dåligt inatt.. vaknade upp mitt i natten och hade nästan lyckats strypa mig själv med en bit av täcket :O .. hmm kan vara farligt att sova..!

Igår var jag pigg och glad på jobbet.. kanske för att jag bara skulle vara där 5½ timme ;P .. sen gick jag till banken och fixade ett litet ärende (som vi inte behöver gå in närmare på, haha) och sen var det dax att träna lite.. Spinningpasset var riktigt roligt, men guuuuu så jobbigt!

Jag gick tillbaka till jobb för att käka lite, blev visst kvar en stund där och tog ETT glas vin med Emelie :D

Sen var det dax att ta cykeln hem.. riktigt trögt att cykla upp för Hälsobacken när man varit på ett jobbigt spinningpass faktiskt, mjölksyran kommer direkt..

Idag har jag fått lite sovmorgon.. börjar på jobb kl 11... och slutar ca 23, men men då behöver jag iaf inte fundera på vad jag ska hitta på för skoj idag!

Det är en underbar solig dag i Helsingborg och jag hoppas på lika fint väder när jag får besök om ca en vecka :D

Imorgon jobbar jag en sväng på caféet och sen är det SÖNDAG! Håll i hatten, för då har vi KICK OFF!!

See ya!

17 augusti 2010

..jaha, då sitter jag här igen.. framför datorn mitt i natten.. precis kommit hem från 13 timmar på jobbet. Det har gått bra men är lika trött som vanligt.. skulle vilja gå upp vid 8 för att gå till gymmet men det finns annat som borde göras oxå... tvätta och städa tex... hmm jag tycker alltid att jag städar.. saker och ting verkar flytta på sig av sig själva... kläder hoppar ner på golvet, kaffemuggar ställer sig på bord i olika rum osv...

något som jag iaf har lärt mig idag är att "träning ger faktiskt färdighet" .. det slog mig när jag parkerade lilla mazdan i garaget nu när jag kom hem... inget krångel med parkeringen längre! förut kunde jag få stå en stund och trixa för att överhuvud taget få in bilen i parkeringsluckan men nu kör jag bara in utan konstigheter :D ... (peppar peppar.. jag rammar väl snart den där lilla söta bmw.n som står bredvid... ... ...)

imorgon har vi en stor middag på Grand, jag har putsat glas i dagarna två.. ;P det kommer nog att gå jättebra, det är ju eliten som jobbar såklart!

Take care! Over and out!

16 augusti 2010

precis hemkommen från jobb.. fick gå till stängning idag för Maria hade "tänkt" fel.. haha, sånt som händer.. imorgon tog jag också på mig att jobba långpanna.. så att samma Maria kan vara hemma och vakta sitt hus.. (tydligen risk för mkt regn imorgon, och därmed översvämning) tur att "min" läght ligger på 2:a våning.. slipper förhoppningsvis översvämning då :O

hmm då har jag tagit på mig tre dubbla pass denna vecka.. ons, fre, lör... men jobbar bara lunch på tors :D ... å på söndag är det personalfest!!

annars händer det inte så jätte mkt just nu... trivs mkt bra på jobb och med allt annat också faktiskt.. känns som att vinden kanske vänder för mig med en dag. Har varit ute mkt med vänner från jobb, festat, fikat osv.. äntligen börjat träna igen.. varit på gymmet bla :D

som de flesta kanske vet så har jag och Marcus gjort slut, en gång för alla??... han har iaf skaffat sig en ny tjej. Såklart känns det tråkigt men det är ändå ganska ok. Visst, det finns människor som jag vet att jag antagligen inte kommer att träffa igen eftersom vi nu ej är tillsammans, och det känns ledsamt, och jag kommer att sakna dem och honom väldigt mkt, men så är det ju och livet går vidare! Jag själv får kyssa några fler grodor innan jag hittar min prins ;P men det kanske det kan vara värt!!

de närmaste dagarna väntar mera jobb såklart men också snart besök av bla syster och Anita.. vet inte om mammis skulle följa med.. Det ska iaf bli kul och det ser jag fram emot! Ser även fram emot den ganska nyplanerade sydafrikaresan som verkar bli av i feb ! !

Nej, nu har jag varvat ner lite och ätit min youghurt, dax att nanna!

Puss puss!


kärlek . . 24/7-10

Jag har legat lite på latsidan när det gäller bloggen.. men nu!! Nu är min syster Fru Lindström-Nilsson! Lägger upp lite bilder på de lyckliga tu :D (samt andra inblandade)

Vill oxå passa på å tacka alla duktiga fotografer som tog så fina kort.. En del har jag tagit men har snott några bilder från mammis, Rosis och Erica.. hoppas att ni inte blir sura över det :O


RSS 2.0