söndagskaffe

Jag har satt mig i vardagsrummet med en kaffemugg och tittar på "Brooke knows best". Nu när jag jobbat hela veckan (och vi hade en ganska tuff kväll igår på jobb) så är jag så delad i vad jag vill och borde göra denna söndag. Jag BORDE passa på att städa, träna, laga ordentlig mat osv. Jag vill egentligen bara sitta med min kaffe i en städad läght... men men dagen har ju "nästan" bara börjat.

Har inte så mkt mer att skriva.. jag längtar till våren!

Nu ska jag gå ner & hänga tvätt.. och jag SKA laga nån ordentlig mat..!

..men först kanske jag tar mig en påtår på kaffet ;)

Take care allihop!
positiva vibbar..

ja håll i er nu! Jag vet inte vad som har hänt, men de senaste dagarna har jag känt mig glad på något konstigt vis, (känner knappt igen känslan,haha) men som den samma pessimist jag är så vågar jag inte hoppas på att detta ska hålla i sig!! ;)

Jag har inte gjort någe spec, måndagen som innehöll inställda tåg och ersättningsbussar var väl ingen höjdardag men nu tis och ons har det varit mkt bra. I tisdags hade vi mkt på jobbet men det gick kanonbra att jobba, nu denna kväll hade vi det lite lugnare. Jag stängde idag och nu en timme senare sitter jag hemma och försöker varva ner lite innan sovdax! Har förståss lite ont i ryggen, men det börjar man vänja sig med, det blir kanske att ta med vetekudden till sängen inatt. Jobbar stängning nu tors, fre, lör.. känns helt ok!

Nej, jag tror att jag håller på att få feber el nå liknande, jag? positiv? Ja den som lever får se hur länge detta håller i sig ;P .. men jag ska verkligen försöka hålla fast vid denna känsla!

Puss å mys på er alla!


Besök och en tripp till Sälen

Helgen som gått har vi i familjen Lindström tillbringat i en mkt fin stuga i Sälen. Min kära syster har ju nu bott hos mig i Helsingborg i två veckor. I torsdags natt hämtade hon mig från jobbet och vi drog direkt, med packade väskor, hem till Åmmeberg. Där väntade mor, far och lilla Chanel. Pappa tog över ratten och vi for vidare.

Ca kl 11 var vi framme vid stugan :) Vi var alla ganska slitna så vi tog det väldigt lugnt på fredagen. Såklart hade vi fikat efter vägen!

Jag passade på att bara ta det lugnt, så bra det går när man är iväg med familjen :O Syster var iväg och åkte bräda på lördagsförmiddagen. Jag, pappi och mammi utforskade omgivningen = caféer ...

Idag är det måndag och jag sitter hemma i Åmmeberg vid köksbordet. Vi kom hem från Sälen igår kväll. Om en timme ska jag få skjuts av min syster till Hallsberg för att ta tåget via Göteborg till Helsingborg. Det är alldeles för mkt snö här hemma för min smak :S och så måste jag tillbaka till jobbet!

Annat kul som har hänt är att jag och siss var iväg på spa i början av januari. Det blev hennes julklapp ifrån mig :) Bodyscrub och helkroppsmassage, tråkigt att man inte får tillfälle att göra sånt lite oftare... på kvällen fick vi en liten överraskning i form Rosis och Andreas, mkt trevligt.

Jag "slängde" ihop lite fördrinkar, som serverades i mina fina glas som jag fick av Marcus i 25-års present :) I like!till varmrätt blev det taccogratäng.. och efteråt tryfflar med hallonsås!sen blev det mera efter"rätt"......och syster skålade på sitt egna lilla sätt...Tack Rosis och Andreas för trevligt sällskap!

Så imorgon börjar min vecka med hårt slit ;P Seeeee ya!


RSS 2.0