idag är det lördag

och det innebär jobb! De senaste dagarna har jag hunnit med mycket. Som ni vet, utbildning i Malmö och nytt träningskort i tisdags.

Har även hunnit med att låsa mig ute från lägenheten, varit hos frissan, tränat step-up, varit nere på jobbet å fixat med en drinklista till baren. I torsdags var jag i stan nästan hela dagen. Träffade Emelie nere på jobb för att äta lite lunch och greja lite med drinklistan bl a, senare hade vi stormöte och efter det träffade jag Karin. Det blev mkt fika denna dag.. å för att avsluta blev det faktiskt två-tre öl på Grand vid pianobaren! Mycket trevligt!Det blev min favvo på Grand Coffee, bagel med salami =)

Myyysigt!Det blev en ganska tidig hemgång eftersom jag satsar på jobb och träning denna helg ;P

Fredagen flöt på bra på jobbet, gick dit vid 14 för att möta upp Emelie, Anna, Jens mfl för en lunch. Lite kaffe på det och genomgång med Ullis, sen var det dax att börja kvällens slit ;)

I morse gick jag upp efter bara fem timmars sömn för att jag skulle gå till Friskis för ett nytt step-up pass, men har fruktansvärt ont i höften och bestämde mig för att avboka detta :S Gick ut i regnet på en promenad ist.

Nu ska jag snart ner och jobba igen.. men om ca 12 timmar hoppas jag att vi loggar ut! =) .. och då är det SÖNDAG igen! Me like!!

Ta hand om er!

utbildning i Malmö och förnyat träningskort !

Precis hemkommen från stan. Dagen har innehållit lite "brunch" på jobbet i form av en bagel med salami och grönsaker och en kaffe. Jag väntade på att Anna, som jobbar i repan skulle sluta så att vi kunde ta tåget till Malmö där vi skulle på utbildning. När vi kom fram till den stora staden Malmö mötte vi upp Emelie och Frida, och det blev lite fika! Sen vidare till Clarion hotellet där utbildningen skulle hållas. Vi fick där lära oss om konflikthantering. Vi pratade också om hot, våld och rån. Väldigt intressant!

Åter i Helsingborg vid 18-tiden. Jag passade på att äta en supergod burgare och dricka lite mera kaffe :P

Nu är jag hemma i lägenheten och har väl direkt inget speciellt på schemat ikväll. Imorgon ska jag försöka gå å träna lite för jag gick faktiskt och förnyade mitt träningskort idag! Så duktig så!

Så en kopp te på det och slappa i soffan! Gytta!

Rosis: ja nu jäklar ska jag ut å "kliva"! och tänka på den person som lärde oss det begreppet :)


lite mera shopping . .

"Lyxfällan" nästa, tänker ni då! ..men såå farligt är det inte ;P Jag var nere på stan idag och träffade min trofasta vän Karin. Vi gick till "Ebbas" för att äta och prata om det senaste :) På vägen hem gick jag in på Åhlens för jag har länge saknat den perfekta väskan... hmm hittade dock inte väskan med stort "V" men köpte en som var helt ok... och ett blått skärp :P

När jag väl kom hem till "min" gata så stannade jag till för att hämta ut mitt paket som kommit från... gissa..! La redoute!!.. igen.. Nu några timmar senare har jag rafsat upp paketet som innehöll 3 par skor, alla tre passade! Me sooo happy!

Ja som ni kanske redan har förstått så har jag varit ledig idag, jobbar nu fre och lör. Jag har också hunnit med att kolla på två avsnitt av "Desperate Housewives" från säsong 3.

Nu när jag provat mina skor och känner mig nöjd med detta ska jag faktiskt plocka lite här hemma, fylla diskmaskinen, slänga lite tvätt i tvättkorgen osv.. konstigt det där fenomenet med att kläderna först hamnar på golvet och sen i tvättkorgen... hmm. Ikväll ska jag passa på att kolla på just "Lyxfällan" som har säsongsstart, i like!

Som ni ser här nedan så har jag skaffat en kompis till min bil. Eftersom "olsen" inte är här så får jag trösta mig med dessa...

Min nya väska och skärp :)Så! Jag är super nöjd med mina nya shoes! Hoppas bara att jag får tillfälle att använda dem :P
Anita: Japp, jag satt ute på balkongen första gången för ett par dagar sen! Det var härligt :)

Rosis: klart att jag tittar förbi när jag ändå är hemma i Närket, (finns det fika då??) :P

Siss: Saknar dig med, sommaren kommer bli toppen, jag känner det på mig! Bröllop å allt =) Du är jättevälkommen att komma hem tidigare om du skulle känna för det :O

Mammis: ja tack för visat intresse :) hihi


today is a good day

Äntligen, denna dag har jag väntat på. Känner mig full av energi och lite starkare.. men jag vet dock också att det kan vända snabbt. Bäst att njuta av idag! Precis avslutat några styrkeövningar i mitt lilla "hemmagym" och om jag inte behövt gå till jobbet idag hade jag nog fortsatt träna hela dagen :)

Jag har varit väldigt slö och energilös de senaste veckorna, jag hoppas verkligen att jag kan vara stark nog nu (snart) och ta tag i träning och ordentligare kost. Det är svårt just nu, stampar på samma ställe och tar mig inte för med nånting.. sover alldeles för mkt och har svårt att komma upp ur sängen.

Det händer inte så jätte mkt spännande just nu, försöker fokusera på jobb och att ta hand om mig själv. Jobbade i helgen, det var full fart med ett "gästspel" från en restaurangskola i Ängelholm. Vi hade elever både i kök och restaurang, och en jättetrevlig 5-rätters meny som var väldigt populär! Igår, måndag, hade vi provsmakning på den nya a la carte menyn, vilket också var trevligt!

Nu kommer jag jobba de kommande helgerna fram tills att jag åker hem på klassträff den 27:e mars. Det ska bli superkul att träffa bla Sussanne, Angelica, Yvette på samma ställe, så svårt att hinna med att träffa alla annars. Ibland längtar jag "hem" till Örebro så jag kan träffa vännerna där lättare, saknar även Gbg och Sussanne väldigt mkt. Vi var oslagbara som sambos!

Olsen har fått komma hem till mor å far ett tag.. han behöver tas om hand om lite.. Jag klarar mig bra här utan bil, har ju min cykel (som nån j*vel snott lyset ifrån) :/

Jaja, får som sagt se hur länge energin håller i sig, börjar jobba kl 16 idag och ska väl hinna med en dusch och lite mat!

See ya!


RSS 2.0