Tisdag 25:e maj

Hmm, två veckor sen jag bloggade sist..

Det bästa som hänt under dessa två veckor är att jag har fått träffa Marcus. Jag åkte från Helsingborg på tisdag morgon. Vi var "hemma" i Karlsborg. Det var först väldigt konstigt att träffas. Har ju inte sett honom alls på ett halvår.. Vi åt glass vid kanalen med "pappa" Clas, det var underbart väder! Senare tog vi en liten prommis ner till "Ida´s" för att sitta på uteserveringen där med lite vin, mysigt!

På onsdagen bjöd vi in oss själva hem till Göte och Kajsa för en fm kaffe :D Åkte vidare hem till mamma och Kanelen. Vi fikade även där och busade med Chanel på gräsmattan! Sååå underbart att få mysa med det lilla yrvädret igen, saknar den lilla tussen! När pappi kom hem åkte vi in till A-sundet för att.... hmmm fika lite ;P

Tyvärr blev det en ganska kort visit i Karlsborg, åkte tillbaka till Helsingborg på torsdag fm... åter på jobbet kl 16...

Jobbhelg väntade...

Var även på jobbet i söndags då jag serverade lite snittar och bubbel. Senare samma dag ringde Therese (jobbar i köket) och vi drog ut till en nyöppnad restaurang i Viken. Supertrevligt var det!

Sen var det måndag och jobbveckan börjar om igen! haha, det går så jäkla fort.. känns som att det blir måndag heeela tiden ;P

Så, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det jobbet kl 16-00.30

Ha det gött allez! :D
Tisdag 11 maj

Ja, dagarna rullar på och idag är det tisdag. Jag har jobbat för fullt varje dag sen jag kom tillbaka till Helsingborg. Inte ens i Söndags fick jag vara ledig, restaurangen var abonnerad för ett hundratals gäster som åt buffé.

Igår tog jag tag i mig själv och gick på mitt första spinningpass här! Jag har inte cykeltränat sen Vättern Rundan, vilket är några år sen nu.. Det var riktigt roligt och jag har bokat in ett par pass till denna vecka!

Idag fick jag dock byta träningspasset mot ett pass i tvättstugan, bäst att passa på när det fanns en tid ledigt!

Snart ska jag ta å käka lite mat och kl fyra börjar jag jobba.
Som ni ser har mina fina blommor slagit ut ordentligt ;P...rosorna har jag dock fått plocka ur å hänga upp på väggen..

Hej svejs!

1:a - 3:e maj

Är hemma i Närke på visit. Åkte från Helsingborg i lördags och körde direkt till Kyrkvägen i Örebro. Där väntade Anita, Dwight, mamma, pappa och Chanel. Det bjöds på kaffe, tårta och paket =)
sen blev det promenad med Chanel.. det var lite kallt tyckte både jag å mammis.. Chanel därimot luktade på spännade saker i lugn å ro..Dax att dra vidare... hem till Angelica och Simon för lite festligheter..
Söndagen blev rätt lugn.. :P

Igår (måndag) på min födelsedag passade jag på att åka in till A-sund för att träffa Rosis. Vi käkade lunch och skämde bort oss med en fika =)
Jag fick jättefina blommor med bud.. från Kinna och Stefan..och från Marcusdet var superfint väder igår så Chanel passade på att sola lite..
Senare på kvällen var vi iväg å satte lite blommor på Håkans grav.. Och Rosis bjöd på glass i hamnen!

Nu ska jag in till "stan" för att träffa Maria och ikväll blir det skytte =)

Tjopp!


RSS 2.0