typ helg !

Varit hemma i Helsingborg i snart en vecka nu. Min förkylning börjar väl att ge sig men har fortf ont i halsen och lite rethosta.

Åkte ifrån Närket i tisdags.. väl framme i Hels blev det direkt ett besök på jobbet, skulle haft medarbetarsamtal men det blev framskjutet till onsdagmorgon.. Tog en fika med Karin på "Ebba´s" Lika trevligt som vanligt =)

Jobb, jobb, jobb heeeeela onsdagen! ..samt torskväll och slutade kl 16 i fredags! Hem och städa inför besök av mor, far och Chanel =)Vita fina underlägg som jag köpte på Ica Maxi i Motala och löv ifrån Partylite =)Jag fixade lite kvällsmat iform av potatis -och purjolökssoppa och varma mackor!Det uppskattades..!I lördags tog vi en tripp ut till Hyllinge och Väla köpcentrum! Jag inhandlade persienner till vardagsrummet! Och på Väla fikade vi..Så nu kan "fönstertittar-mannen" glo hur mkt han vill ;P

Fållade även upp ett par gardiner som jag satte upp i "Stefans" rum.. va trött på panelgardinerna där inne.. jag hatar panelgardiner!Så blev det titta-tv-mys senare på kvällen...

...med te..och..
Idag (söndag) har pappi och jag varit på spinning på morgonen.. Hem till mammis och Chanel. Nyduschade och fräscha begav vi oss ner till Grand för att äta bagels och räkmacka i caféet =)

Jag har sytt gardiner även idag... en kappa till köket av tyget som jag köpte i Askersund.. men blev inte helt nöjd.. pappi hjälpte mig med att justera gardinstång och fästen men mjjaaaa... vi får se om jag behåller kappan, skarvar med mera tyg eller om jag köper nytt helt och hållet! Som vanligt så får den som lever se!

Pappi och jag har oxå hållit koll på våra auktioner på Tradera... det går väl sådär ;P Mammis spelar mest Guitar Hero!

Nu blir det att kika på "Beck" och äta chips =)

Puss å mys på er!


lunchbesök & filmkväll i Örebro

Igår, lördag gjorde jag ost -och skinkpaj och bjöd hem Rosis och Andreas till Åmmeberg, på lunch.. (dom lever än idag söndag) =)

så här såg den ut innan den åkte in i ugnen!Serverades med sallad
Efter lunch och kaffe blev det dax för mig att dra in till Örebro. Mötte upp Angelica och vi handlade tilltugg och hyrde film!

Väl tillbaka i Angelicas lägenhet dukade vi upp våra godsaker och började kolla på en thriller.. som följdes av romantisk-komedi/drama.. vi avslutade med en animerad Tim Burton film :DJuuuummmiiii!Tuss och Musse var oxå med!

Obs! Non alcoholic!! ;P
Idag söndag, har jag tillbringat lite tid med Rosis =)

Nu myyyser pappi och Kanelen i soffan, mammis sitter å fixar med bilder på datorn.. och jag ska nog.. hmmm kanske läsa lite i min nyinköpta bok..??.. kanske..

Haaadeeee!


fredagen den 15:e oktober

Hemma i Åmmeberg, lugnt & skönt.. det tycker även Chanel som ligger ihopkrupen på min kudde..Varit inne i Askersund en sväng, träffat Rosis. Käkat lunch och druckit te.. även Kajsa och Annie gjorde oss sällskap :D

Köpte tyg till att sy ny gardin till köket.. Rosis hjälpte mig med goda råd ;P

Har lite saker att fixa och dona med där hemma i Helsingborg när jag kommer tillbaka men en sak (eller kanske ett par saker) i taget :D

Funderar på när min onda klump i halsen ska försvinna... börjar jobba åter på onsdag. Stannar i Närke till tis fm...

Det är verkligen som två helt skilda världar.. jag kommer hem till mor å far, lilla lugna Åmmeberg och Askersund - allt är så lugnt å fridfullt på något sätt.. Jag njuter av att sitta med en stor kopp te el kaffe och bara tittar ut.. blir lugn. Men vet oxå att jag skulle tröttna på "det lugna". Det lugna blir plötsligt trist!

Tillbaka till Helsingborg - jobb jobb, träning, fest och för lite sömn :O kanske lätt att här se för -och nackdelar svart på vitt men i verkligheten är det inte så lätt.. Jag älskar Helsingborg, trivs på jobb med kollegor och har en jättefin lägenhet att bo i - vad finns där att klaga på??!!

Just nu försöker jag få ihop en plan i mitt huvud. Det är SÅ mkt jag vill göra! NU NU NU!.. så många idéer, så många planer.. mitt bland kaos och oreda kaaaanske det finns ett mål.. en dröm.. Gäller bara att få den där extra kicken i baken för att komma igång.. Å ja, jag får den av vänner och familj HEEELA tiden.. men det är JAG som måste få den extra energin.. och den måste komma inifrån.. Nånstans lååångt där inne finns energin, glöden och viljan!

Snart hoppas vi på resultat ;)

Puss på er!


RSS 2.0