tisdagen den 28:e september

jaha, nu blev det ett sånt där lite längre avbrott från bloggandet men dessto mer intressant ;P min nya fina gröna växt fick två vita blommor.. superfina verkligen... dom höll i ca två dagar.. nu är dom vissna och bortplockade.. resten av blomman känns lite hängig... hmm tråkigt.. dem passar annars helt perfekt i mitt vardagsrumsfönster.. attans!




hemkommen från jobb.. 13 timmars slit idag med blandade känslor :O har haft ledig helg nu så jag har faktiskt varit ganska pigg idag.. men med ett å annat litet missöde på jobb gör att man får sig en tankeställare.. ischias och ryggont gör faktiskt inte saken bättre :S men nån ska väl ha det åxå, ingenting å gnälla om.. det blir jag å vetekudden inatt helt enkelt!

Sitter nu i soffan, ett glas vitt och salta tortilliachips.. lugn och ro, allting är stilla.. hör bara datorns dova surr och tagnenterna som knappar.. sådär helt tom i sallen, fingrarna bara vandrar..

Jag har haft en underbart trevlig helg, dock med mkt fest och alkohol.. så måndagen var sådär! i söndags var vi å bowlade ett gäng från grand! så jäkla kul hade vi, sen blev det bartömning för andra kvällen irad på docken!

Hmm undra om det var förra måndagen som denna bild togs hemma i mitt kök...



Therese gjorde en jättesmarrig lasagne medan jag satt å tittade på.. Jenny och Basse kom oxå för att hjälpa till att äta upp :D sen blev det vin, wii och film!

..som sagt.. ledig helg innebär lång vecka på jobb denna vecka.. 4 jobbdagar kvar.. imorgon blir det stormöte på jobb, då får vi se hur vi sköter oss egentligen!! ha det bäst allesammans! puss å mys!


Lördagen den 18:e sep

..hemma från jobbet idag, snor i hela hjärnan som ligger å trycker mot insidan av pannan.. legat i soffan hela dagen.. tittat på flera avsnitt av "Hells kitchen" och "Kniven mot strupen" på datorn.. just nu har jag tänt ljus i fönstret och gjort mig en kopp kaffe!







Viktorias tavlor har kommit på plats också.. denna i fönstret, i löööv it!




..och denna i hallen.. men funderar fortf på om det är rätt plats för den..




..nej nu ska jag återgå till mitt ;P

Bye bye!

på språng..

..har haft saker att göra precis heeela dagen.. från det ena till det andra och det tredje!

Har kännt mig bättre idag, ingen feber och halsont börjar försvinna.... Tog bilen ner till stan för att möta upp Jenny på "Friskis". Jag hade lovat henne att jag skulle ta med henne till gymmet och visa lite maskiner och övningar. Vi gick ganska lugnt till väga men var ändå där i nästan 2 timmar, hon kämpade på bra och när jag blivit helt frisk från min förkyldning så kommer hon få kämpa ännu hårdare!! ;P

Väl hemma hade min tvättid börjat, så det var bara att börja lassa kläder i påsar och ner i tvättstugan.. Gjorde mig lite gröt, kaffe och ägg (kände mig riktigt hälsosam) och satt faktiskt ner (säkert i 10 hela minuter) för att läsa lite.. hmmm rastlös! Kunde inte riktigt slappna av.. tänkte att jag snart skulle till jobb!

Kl 16 befann jag mig iaf nere på Grand... inte så jättemkt bokat men uj vad vi fick springa eftersom det kom den ena drop in-gästen efter den andra! .. å så roomservice och bargäster.... vi fick att göra helt enkelt... ATT jag var lycklig när vi stängde baren kl 24.00... vi städade upp och ca 01.20 var jag hemma... skönt!

Nu i helgen blir det jobb för hela slanten... men snart kommer sköna söndag och lediga måndag!

Nu är det dax för lilla Neson att nanna! ..å vem vet jag kanske får lite sällskap framåt morgonkvisten...!! ... fundera på den ni! ;P

Puss och hej!


Senaste dagarna..

..har rullat på lika fort som vanligt..

Min lilla joggingtur i regnet som jag skrev om i förra inlägget var nog inte så hälsosamt ändå.. nu är jag riktigt förkyld.. kände att det började kännas i halsen i måndags kväll.. igår (tis) var jag på jobbet men kände mig riktigt sliten, idag fick jag tag på en tjej som kunde jobba mitt kvällspass!

..men jag ska faktiskt erkänna att jag ändå var iväg till ica maxi för att handla lite, kände att jag var tvungen, å den lilla ica affären nere på gatan är så tråkig!

Jag ska fortsätta där jag slutade förra gången... Söndagen var helt perfekt =D Jag var med Maria på gymmet och vi testade nog alla maskiner minst en gång! Vi tog oss sen en välförtjänt fika på Grand Coffee.

Senare på kvällen blev det hemmagjord pizza med wine och trevlig sällskap.. de som inte redan vet  vem det "trevliga sällskapet" var får gott vara nyfikna ett tag till... ;P men supermysigt var det iaf!






Juuuuummmmmiiiii!





Måndagen kom och den var minst lika lyckad. Käkade frukost & kikade på ett par avsnitt av DH. Sen ner till stan för att träffa Emelie för sopplunch. Blev kvar nere på jobbet (blir lätt så när man visar sig där nere) drack en kaffe, snackade skit osv.. plötsligt blev kl 17.30 och jag skyndade iväg till Friskis för att gå på spinningklass! ...Än så länge INTE ont i halsen :O

..eftersom jag kände mig pigg å glad efter spinningpasset bestämde jag mig för att joina Jenny och Tessan när de skulle afterworka lite.. efter andra glaset med vin kände jag hur det kom smygandes..halsont... UFF! ... tog cykeln hem relativt tidigt... på natten hade jag riktigt svårt att sova och när jag vaknade på morgonen var det bara att inse faktum... täppt i näsan, halsont, feber osv...

...men nu ska jag iaf vila ikväll, kolla på "Efterlyst" och äta pannkisar med vaniljglass!! Man får lyxa till det när man är sjuk =D




min supersnygga kökshanduk som jag hittade på maxi idag, i just love it!



och nya sängkläder på rea!!



denna växt blir det förhoppningsvis stora vita fina blommor på... den som lever får se hur det blir med den saken!


Passade oxå på att hämta ut mitt paket från "Yves" =D





Nej nu har mitt kaffe blivit kallt och jag börjar bli hungrig! Over and out för denna gång!







Lördag 11:e sep

..egentligen har klockan passerat 24.00 så nu kommer efterlängtade söndag, då jag alltid (nästan iaf) vet med säkerhet att jag är ledig från jobbet :D

Idag fick jag hoppa in lite extra på min lediga lördag, men det gjorde absolut ingenting, känner mig pigg och glad.... men just nu börjar jag ändå bli lite trött! Konstigt det där, i onsdags var jag hur pigg som helst, tors å fre kändes ögonlocken som bly.. och idag.. jättepigg!! .. men kanske beror på att jag var ute på joggingrunda i skogen tidigare idag.. sprang lite vilse och det regnade smått smått regn men hittade hem tillslut och kände mig nöjd med min insats :D

Jag hade sådan fruktansvärd huvudvärk i tors och fre men jag tror att det var just en tur i skogen i lätt duggregn som behövdes för att må bra igen :D

Imorgon (idag) söndag ska jag ner till gymmet!!

Kom hem från jobbet för ca en timme sen.. väl hemma blev det ett glas vitt och en rost-macka med marmelad till kvällsmat ;P riktigt hälsosamt må jag säga!

...tog några bilder när jag var hemma i Närket förra helgen.... finns säkert någon/några som tycker att de första bilderna är olämpliga att lägga upp här, men vilken tur att vi har yttrandefrihet i Sverige!







en helt underbar solig sensommar dag i Olshammar





hemma hos mor, far och Chanel i Åmmet.. tog kort på min "nya" frisyr




Chanel ville gärna leka med handsken när vi kom hem :D



men kom av sig lite då hon funderar över vad husse håller på med!




ha det fint allihopp! See ya!




Åmmeberg 4-5 sep 2010

Befinner mig i Åmmeberg hos mor å far, imorgon tisdag åker jag tillbaka till Helsingborg igen. Kom hit sent i fredags.

I lördags var jag och hälsade på faster Ingegerd i Hidinge, där blev det mat och fika!! Samt trevligt sällskap; Hanna och John-Erik satt med vid middagsbordet (och så Ingegerd såklart!)..även Alice fanns på plats men inte vid matbordet ;P . När det var dax för mig att dra vidare så tittade Johannes oxå förbi så jag fick hälsa på honom!

Vidare in mot Marieberg för att träffa Angelicat, det blev fika där med och inhandling av present till lilla Lloyden som hälsades på igår söndag :D .. det blev även ett par byxor till Neson! Längtar redan tills nästa besök här i Närke då Angelica har lovat att vi ska spela Guitar Hero!! .. mååååste skaffa mig ett eget snaaaart!!


Söndagen bestog av besök på Kyrkvägen och Wadköping. Jag tog med mig mammis och Anita till Toras utställning av målingar. Lika fina som vanligt och två av tavlorna blev mina :D.. jag ska lägga upp bilder på dem när de finns på plats i lägenheten :D Sen blev det besök hos Dwight, promenad och fika utomhus.. lite molnigt var det.


Jag och mammis gasade hem i Renaulten och jag for vidare för att hälsa på Maria och Mathias i deras hus i Hammar.. Jag hann knappt inför dörren så hade jag en "liten" gosig bebis i famnen.. lite drygt en månad gammal och en riktig tuff kaluffs på skallen.. han charmade mig direkt lilla Lloyd! Där satt jag i kökssoffan med den lilla krabaten i famnen medan Maria fixade fram te och ännu mera fika :D












Min lördag och söndag har med andra ord varit en riktig succé !

Tack alla inblandade :D puss å mys!




underbara dagar i Hels...



första bilden är tagen av mammis; syster och jag är lite trötta efter att ha turat och fikat med mammis och fru Funcke ;P

Resterande bilder är tagna tors 3:e sep.. syster och jag på väg ner till havet...





























senare samma dag tog vi en tripp ut till Väla där jag shoppade lite kläder, vidare iväg för att träffa "små" voffsingar... hmm Maria på jobbet har tre st franska mastiffer.. väldigt snälla men ändå ganska respektingivande..! Väl hemma blev det vin och mackadonalds!

Fredagen handlade mest om jobb.. syster for iväg mot Sydafrikat igen... när jag slutade jobb tog jag Mazdan och gasade iväg hem mot Närke :D

semestertripp till Sofiero

Nu ligger jag lite efter med mina blogguppdateringar.. men..

I söndags anlände mammis och faster Anita till Helsingborg. Syster tog bilen ner och hämtade dem på stationen.. mammis hade en stoor väska med sig.. trodde först att hon skulle stanna väääldigt länge.. ;P

På måndagen tog vi en liten tripp till Sofiero för att titta på lite blommor :D De hade precis haft den stora trädgårdsfesten men det fanns mkt fint att titta på iaf :D

..och fantastiskt fint väder hade vi!


























..i önskabrunnen låg det bara några äpplen..



















..de höll på att montera ner den stora blommbuketten utanför slottet.





RSS 2.0