äntligen

Inte för att jag varit sjuk så jättemånga dagar men det är riktigt skönt att få känna sig piggare idag. Halsont och huvudvärk sitter fortf i men känslan av feber är helt borta =)

Äntligen, säger jag också för att akassan fått tummen ur och beslutat att jag "trots allt" har rätt till ersättning. Det är ju bra konstigt att de från början ger avslag, utan att ha tagit reda på all fakta, och så fort man blir lite besvärlig så ändrar de beslutet. Så efter 2,5 månader har jag fått pengar på kontot =)

Mån, tis har jag spenderat i skolan.. mkt ny information och jag har inte varit på topp. Började må dåligt i måndags och jag fick därför sjukanmäla mig igår (ons) då jag egentligen skulle haft skolpraktik. Istället låg jag nerbäddad i soffan precis hela dagen.. gick upp framåt eftermiddagen och åkte till Sportlife för genomgång av vad som förväntas av mig som receptionist där i framtiden.

Det känns kul och spännande att få möjlighet att göra något nytt, som ändå har med träning och hälsa att göra. Att få möta människor på en träningsanläggning och hjälpa dem med sin träning är något som jag velat göra länge, och att få chansen att kombinera detta med att vara gruppträningsinstruktör gör det hela ännu bättre =)

Jag är mycket glad att jag, den där förmiddagen i början av januari, snubblade in genom entrén på Sportlife för att anmäla mig till audition =)) Jag har fått mer och mer anledning till att tro på mitt relativt nya motto "gör man något bra, så händer det bra saker" med det menar jag att man ska välja att göra saker för sin egen skull. Följa sin magkänsla! och tar man bara det steget så blir man oftast belönad =)


Idag har jag varit i Torekov igen, vi gick snabbt igenom några spa-behandlingar.. varav jag redan testat det mesta vi gick igenom redan i lördags då jag jobbade.


Jag ska nu, när jag fortf känner mig pigg, passa på att gå igenom några bodypump-låtar inför nästa veckas pass. När Stefan och syster kommer hem från sin promenad ska jag få låna Stefan för att öva funktionstester, töjningar och massage på honom.


Ha det fint =)

söndag 4 mars

Försöker hitta på så många helt onödiga saker som möjligt att göra innan jag måste ta tag i det som jag egentligen borde göra ;P precis som vanligt alltså.. ;O

Har kollat på Vasaloppet, dock ej från start, tog mig lite sovmorgon! Vaknade upp med halsont och huvudvärk vilket jag INTE gillar.. har inte riktigt tid med detta, då jag har mer el mindre fullt upp mån-tors... och även lör.

Igår var jag och jobbade på Torekovs Warmbadhus. Detta var mkt intressant, minst sagt.. haha..

Eftersom jag ej fått någon spec upplärning el genomgång så var det bara att köra på.. Jag fick massera rätt mkt, vilket kändes betryggande, eftersom det är det jag kan.. mellan mina schemalagda behandlingar fick jag gå in i de olika badrummen för att lägga ansiktsmasker el skrubba de badande med tång. Jag kom snabbt på, att bada halvnakna el i vissa fall helnakna människor, kanske inte riktigt känns som min grej..! men jag kanske vänjer mig. Det blev en intensiv dag och jag var riktigt sliten när jag kom hem.

Nu ska jag göra något helt annat, vet bara inte vad ;P
..kanske försöka bota min huvudvärk?!?


jag, mina tankar & min kaffekopp..

För första gången idag har jag fått sätta mig ner i lugn och ro med min kaffekopp. Detta brukar jag vanligtvis göra på förmiddagarna men det hanns liksom inte med i fm. Att vara arbetslös innebär inte alltid att man är sysslolös ;P

Kan inte riktigt förklara hur jag tänker och känner just nu.. Känner mig lugn men ändå stressad. Kom på att det är skola mån, tis och ons nästa vecka.. och fast det då har gått 2 veckor sen jag var där senast så har jag inte ens öppnat min pärm, och känner inte heller någon större lust till att göra det. Då tänker ni kanske "men herregud, du har ju hela helgen på dig"... men nej, jag har inte det. Jag har ikväll, imorgon och söndag. Jag vet att jag inte kommer öppna pärmen idag...troligtvis inte imorn, men på söndag kanske jag kommer känna någon slags skuldkänsla och öppna den bara för att åter slå ihop den igen.

Har ingen motivation för skolan just nu.. Alla säger att steg 2 är mkt roligare, att "man får användning för det man har lärt sig i steg 1" men jag känner inte så. Kanske blir bättre..

Något annat som "stressar" mig är såklart det här med min bodypump utbildning.
Jag var med på ett bodypump-pass igår, där jag instruerade i två låtar. Det kändes jättebra och fick bra kritik av deltagarna efteråt =) Nu på ons ska jag antagligen vara med igen..denna gång på morgonen, innan skolan. Jag ser fram emot detta och det är absolut inte den delen som stressar mig, jag älskar ju att vara instruktör, det är ju därför jag varit på utbildning och allt, men det är den där jäkla licensvideon som ska skickas in. Här tappar jag också motivationen lite, och det gör mig arg. När saker och ting blir lulliga och svåra att greppa har jag lätt för att tappa känslan för det. Ja, jag vet att jag ska öva och lära mig koreografin till alla låtar, jag vet att jag ska öva på hur och när jag ska coacha. Jag tar fram allt jag behöver för att öva, går igenom låten en el två ggr, sen tröttnar jag och hittar på något annat. Vill bara vara klar, vill ha min licens i handen! Vill ha mina egna pass..!

Usch, detta blev lite deppigt.. det va ju inte alls meningen :O Kan jag verkligen lägga ut detta utan att ni tycker att jag bara gnäller?? ;P 

Jag blir bara frustrerad och ibland skulle jag bara vilja glida med i något slags flow..hmm kanske är jag lite lat?! Och oroar mig lite i onödan?! Jaa, jag är ju trots allt oxe ;)


RSS 2.0