Nionde februari tvåtusentio

..för det första vill jag tacka för de fina kommentarerna och tankarna från det förra inlägget, det värmer verkligen. Tror att Era tankar som ni skickade mig gjorde nytta, för idag har jag mått bättre..och bara att få skriva av sig hjälper lite.

Idag har jag haft en bra dag, jag har fått göra det som jag älskar att göra.. bara vara hemma och göra det som faller mig in... t ex sitta i lugn och ro och dricka mitt kaffe, laga mat (som idag blev en lyckad broccoligratäng). Hittade ett nytt spännande recept på en klassiker :P

Efter en lyckad middag med mig själv vid köksbordet, tänkte jag : hmm varför inte göra nån kvällsmat som jag kan ha å mumsa på senare ikväll?..

Här kommer resultatet av detta ...



hmm.."rör om till en jämn smet"..?


lite mera mjölk kanske?




och ett litet ägg :)




..taaadaa..



..så nu när jag tränat ca en timme i mitt lilla "hemmagym" ska jag ta å äta mina fullkornsvåfflor med sylt =)

Sen ska jag duscha och nanna, för imorgon blir det en lååååång dag på jobbet!

Kram till er alla och tack än en gång för att ni bryr er!




blandade känslor . .

Jag slits hela tiden mellan olika saker, tankar och funderingar. Verkar som att jag aldrig kan komma in i något slags lung el trygghet. Inte så konstigt kanske.. flyttat runt nu ett bra tag och när saker o ting känns lite jobbigt så drar jag nån annanstans där jag tror att "gräset är grönare.." Ny stad, nytt jobb, nya vänner.... eller?

Just nu känner jag mig väldigt låg.. Stor orsak till det är nog att jag saknar Marcus väldigt mkt. Att sakna och älska någon så otroligt mkt, och som man aldrig vet om man kan stadga sig med. Hela tiden och varje dag tänker jag på honom och på oss.. OM vi skulle kunna få det att funka och framför allt HUR?? Kommer som vanligt aldrig fram till nåt svar.. Det enda jag vet just nu är att vi är över 100 mil ifrån varann och vet inte när vi kommer att träffas igen, och hur vi kommer att känna när vi väl ses.. Sitter med tårar i ögonen och gråten i halsen och vet inte vad jag ska göra... Kämpa vidare eller släppa taget?? Den frågan har funnits hos mig så länge nu..

Den som lever får se antar jag...

....

Nu ringde Rosis och vi pratade en stund. Det var nog tur att hon ringde så jag fick en liten paus i detta inlägg.. Tack vännen!

Jag ska nu gå ner och hämta ut den andra klänningen som jag beställt. Den som jag förhoppningsvis ska ha på mig på min kära systers bröllop. Vi får hoppas att den passar!

Kramar


2010-02-06

Vi kastar oss in i en ny månad! Jag längtar fortf till våren..! Jag antar att det hänt lite medan jag "inte orkat blogga" men jag kommer faktiskt inte ihåg.. vet inte vart mitt närminne tagit vägen :O

..men jag tänkte iaf lägga ut lite bilder som jag tagit..



Jag har haft ett litet ljusparty..


Jag har träffat Karin.....



..vi tog kort på varandra medan vi skakade på huvet...



..fler kort finns på det om någon skulle vara intresserad :P.. haha


Min familj här hemma har utökats med en elefantbebis med sin elefantmamma, som jag "fick" från Partylite när jag hade mitt ljusparty =)




..mitt nyfunna intresse är "Tradera" .. här är mitt fynd som jag fick på posten för ett par dagar sen.. nu väntar jag bara på att min klänning som jag köpt till Kinnas bröllop ska komma åxå!




Så vad gör en liten Nea när hon känner sig lite nere.. jo shoppar såklart!! Här nedan posar jag i min nya pyjamas.. :)



..ett riktigt ljushuvud??

..och detta kom med posten på samma gång..!

skor i strl 35! Jag ÄLSKAR "la redoute", passar mina små fotar perfekt!




linnen, jeans och "losor" =)


Idag har jag inte gjort så mkt... ätit frukost, druckit kaffe och städat skafferiet..




så.. mitt liv i bilder helt enkelt.. nu måste jag se till att komma iväg till affären så jag får lite mat i mig idag..! Kram till er alla!


..och till alla er som känner er träffade.. Tack för ert stöd och Tack för att Ni finns !






RSS 2.0