söndagsmys!

Hade en riktigt trevlig söndag igår.. det behövdes efter jobbhelgens slit.. Hade rätt mkt gäster på julbord i fredags och mkt bargäster i lördags, så det har varit full rulle!

I torsdags satt vi å drack glögg och vin på jobb (när vi stämplat ut såklart :O ) julpyntade restaurangen inför första julbordshelgen.. det var mkt trevligt! Jag och Emelie gjorde fina bordsdekorationer och så fick vi hjälp med att "slå in" tavlorna på väggarna med fint julpapper så de ser ut som paket =)

..men igår söndag slappade jag hela dagen.. städade iordning lite eftersom jag skulle få fint besök.. ;P Jag och mitt besök gick ner till "Bonasera" för att ha romantiskt middag för två.. ;P

Det är så sjukt mysigt på den restaurangen och just nu ligger den på topp 3 när det gäller mina favvoställen att gå till! Extra plus för den supergoda varmrätten jag åt, som bestod av lamm, rostade gulbetor, vitlökssky och potatis m.m .. riktigt smarrigt! Ett jättegott glas rött till det samt kaffe efteråt var helt perfekt!

Vandrade hemåt vid 21-tiden och slappade i soffan =)

Nu har adventsljusstaken kommit fram och jag har tänt första ljuset.. firar 1:a advent idag.. mitt sällskap och jag har ätit frukost och han har nu åkt för att klippa sig och forts renoveringen av hans läght!

Själv ska jag plocka fram lite julpynt.. tex mitt julträd med de små fina röda fåglarna i och senare idag ska jag på spinning!





..å så fick jag ju en present av min dejt igår...

..en till kontroll till mitt Wii ! så nu kan man både spela gitarr och trummor samtidigt =)

ha en fin måndag allesammans! puss å hej


något som den vita snön inte kan täcka

Vaknade vid 9-tiden idag.. segade mig upp ur sängen, går in i köket.. det första jag tänker när jag tittar ut genom fönstret är ... ånej, orka!.... Det är det där vita eländet som kommer uppifrån och landar på backen och gör så att allting bara blir vitt - snö!
Hoppas den slaskas bort snart igen... jag tror att jag ska gå ut å stampa på allting tills det försvinner..

...men sänker sedan blicken och ser något som den vita snön inte kan täcka..





Kinnas växt har fått rosa fina knoppar!! ..och jag blev såååå lycklig =)

Nu blir det till att sätta igång kaffebryggaren och fortsätta med tvätten, jobb senare ikväll!

Hej hopp!


Kusin Bettan: kul att du åxå gillar henne, såklart har du rätt i att man bara är så gammal som man själv känner sig =)

Ia: det går ju riktigt bra med bloggandet =) så nu ser man dig snart på face åxå??! ;P


I´m a little Lady Gaga monster! 2010-11-19

Så..! kan jag ens beskriva i ord hur grymt det var på Lady Gaga-konserten i fredags??! Vart ska jag börja???

 
Var ledig hela fredagen, vilket var himla bra eftersom jag och Emelie tog en ”liten” runda efter jobbet i torsdags :O Sjukt trött och bakis tog jag mig iaf ner till jobbet för ”världskapsfika” och för att vinka av vår restaurangchef… känns som att det börjar bli en vana :O .. nu har vi en ny restaurangchef som heter Christina och än så länge (varit hos oss i en vecka) verkar hon förstå hur vi vill ha det i restaurangen! Känns bra.. =)


Japp! Tog ett tåg mot Malmö 15.26 och väl framme mötte min vän Karin mig på stationen! Snöade massor i Hels men i Malmö var det förvandlat till regn! Å ännu mera regn…. Hem till Karin för att fräscha till oss lite och så bussen ut till MALMÖ ARENA och LADY GAGA!


En lååååååång kö väntade oss och väl inne möttes vi av en helt galen kvinna(?) gick upp på scenen och började ..eeeehhh ”dansa” till ”run for your life” och andra gamla hårdrocksklassiker.. vi trodde först att denna galna människa, iklädd ett par vita byxor á la 90-tal och en fruktansvärt ful jeansväst (från jag vet inte när), var Lady Gagas förband.. men puuuhh hon var bara dj:n som underhöll INNAN förbandet..


Men va vi inte visste då var att det tydligen kunde bli ännu mer bisarrt… ett gay-rock-pop-electroband tog plats.. hahahaha!


Iaf.. efter förbandet firades ridån ner…. Och även en vit duk, som visade den superstar som vi alla var där för att få se, i egen hög person.. först i rörliga stillbilder… sen plötsligt firades ridån upp och bakom den vita duken kunde man ana henne!! LADY GAGA!


Som sagt.. jag kan inte beskriva känslan i ord! De som inte förstår sig på henne eller hennes musik BORDE verkligen gå å se henne.. och om ni sett henne och fortfarande inte fattar, så tycker jag på riktigt synd om er! Hennes framträdande bestod liksom i flera akter där scenen byggdes om och där hon bytte kostym mellan varannan eller var tredje låt.. konserten varade i 2 timmar så några klädbyten blev det!

Och dessa kostymer…! Hur kommer man ens på tanken?? Tråkigt nog hade jag ej min kamera med mig, vi stod så pass nära att det hade kunnat bli riktigt bra bilder.. tog några bilder (bara för att) med mobilen.. och kom genast på varför jag borde skaffa ny mobil ;P riktigt kassa blev dom!


så bästa låtarna enligt mig?? "Boys boys boys", "Lovegame" och finallåten var så magisk så jag rös "Bad romance" såklart!

Sammanfattar det hela som den bästaste födelsedagspresenten som jag någonsin köpt åt mig själv!! =) 

Lägger här nedan upp länken till en av alla de recensioner som gjorts efter hennes besök i Malmö =)

Även några bilder som jag snott….. se, läs, njut och önska att ni varit där!

Ser fram emot nya skivan "Born this way"




outfiten för bl a "LoveGame"





http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/musik/konsertrecension/article1303000/Konserten-ar-igang.html


ett år sedan..

Idag, måndag den 8:e nov, är det ett år sedan jag började jobba "på riktigt" på Clarion Grand Hotell här i Helsingborg..! Behöver jag ens nämna att det har gått så sjuuukt fort! I slutet av sep 2009 flyttade jag hit, gick en månad arbetslös, sökte massa jobb bla tjänsten på Grand.. trodde väl aldrig att jag skulle få den! men men.. jobbade min första måndagskväll med Kim och resten har ju gått som en dans ;P

..dock är det fler saker som hände för nästan exakt ett år sedan.... helgen 6:e - 7:e nov 2009 togs dessa bilder....











härliga lediga måndag

Ingen ischias och ingen huvudvärk.. men erkänner att jag är lite trött i benen efter två dagars spinning, men ATT jag känner mig duktig.. och imorgon blir det ett pass igen! Vätternrundan snart juh!!

Sitter och slappar i soffan. Idag har jag varit nere på jobbet och ätit dagens, köpte en ny sporttopp på Stadium (som jag äääälskar) och sen som sagt spinnade jag =)

Helgen har inneburit jobbhelg, lite lagom kaos som vanligt men det löser vi ju såklart!

Funderar lite på vad jag vill göra framöver.. kollar på lite massageutbildningar, spinninginstruktör-kurser osv... dock behövs det pengar till detta... hmm konstigt va?? ..men känns som att jag iaf är en liten bit påväg.. vill som vanligt göra allting på en gång..

Ja nu vet ni lite vad jag håller på med ! Jo ja just.. Jag räknar även ner till nyår (61 dagar) och till Sydafrikaresan (95 dagar) .. OCH så kommer ju syster hem snart igen å hälsar på över jul!!

Tack å hej!


RSS 2.0