Dåligt samvete?

..eller?



         

Marcus har varit och provjobbat idag... när han kom hem lagade jag lite mat, och när vi ätit sa han "om du städar iordning i köket så springer jag ner å köper några kakor till kaffet" .. så, ja varför inte? tänkte jag. Jag städade och satte igång kaffebryggaren..

Några minuter senare kommer han tillbaka med ja... blommor å fika :) och det var väl på tiden att jag fick lite blomster av honom, det va ett jäkla bra tag sen sist...!!




LOVE!


290909

..precis satt mig framför datorn i köket.. Marcus har lagat mat, det blev lax med couscous-sallad :)




 Jag har dammsugit och plockat.. Äntligen börjar man få dit sina egna saker lite här och var, så man känner sig lite hemma :)

      

          


Annars har vi varit nere på stan, jag följde med Marcus till arbetsförmedlingen så han kunde skriva in sig där. Blåsigt och kallt nu här, hösten har verkligen kommit.

Jag har sökt lite jobb och ska skicka iväg ett par ansökningar till lite senare.

Tror att jag ska brygga mig lite kaffe nu såhär efter maten, så jag får en annan smak i munnen, det var rätt mkt vitlök i dressingen :P

Angående mitt förra inlägg så verkar det inte vara någon större "fara på taket" längre.. Men det känns väl inte riktigt bra förrän man vet att han är hemma och på fötterna igen.. ja ni som känner mig vet ju vem jag talar om..

Ta hand om er allesammen :)






väntan..28/9 kl 00.28

..ligger i soffan.. tagit in täcken å kuddar.. Marcus spelar PES.. Jag ligger å försöker vila.. men tittar upp på klockan på väggen, och lystrar efter att telefonen ska ringa.. förhoppningsvis med goda nyheter.. Rösten i luren får mycket gärna säga att allt är bra igen.. och att det kommer att lösa sig.

Bara för några dagar sedan sa du att du kände dig lite starkare.. det går så fort när något sånt här händer.. och man önskar så innerligt att man ska kunna göra något.. Känner mig så maktlös. Människor som inte brytt sig om dig på så länge sitter nu vid din sida, och vi som verkligen bryr oss kan bara vänta..på besked.

Snälla, kämpa lite till! För vår skull..


Helsingborg - Nu ska jag bo här..

Jag har precis vinkat av Karin.. hon höll mig sällskap i går eftersom jag åkte hit själv igår.. Marcus jobbar ju.. :O men förhoppningsvis hinner han hit ikväll, hoppas hoppas!

Sitter å käkar frukost. Havregrynsgröt med blåbärssylt och en hård macka med keso :) Gott! Det är konstigt här i Skåneland.. den gröna mjölkförpackningen är blå här :O man kan inte ens gå å köpa mjölk utan att bli förvirrad.. Jag hjälpte en tant också på väg tillbaka till lägenheten... hon såg så dåligt så jag hjälpte henne att knappa in portkoden :) .. jag är såååå snäääääll :) hon blev glad!

Jaha.. idag står städning och arbetsförmedlingen på schemat... vi får väl se hur det går med detta :P

Nu ska jag äta vidare! Kraaaaam!



P.S syster- ja jag ska klappa lägenheten från dig.. med dammsugaren idag, ingick det ingen städerska i avtalet här??

Anita- japp jag ska vinka till havet :) å du är jättevälkommen hit så det oroar jag mig inte för :)

Ingeligerdi - ja jag kanske kan hittan nån liten bonde här som behöver hjälp att köra traktor! hihi


Tisdag den tjugoandra september

..vaknade upp i Karlsborg och ska snart gå å lägga mig hemma hos mor å far i Åmmeberg. Marcus jobbar i Tibro denna vecka, i skolkök, hihi min lilla mat-tant :P jag själv har mest åkt runt i "olsen" idag.

Bl a varit hos Håkan å lämnat det sista som har med båten att göra, och han fick även tillbaka sin volvo :) .. men han blev inte gladare för det.. jag fick inte ens komma innanför dörren :S .. jaja, han verkar inte må nå vidare.. Mammis hämtade mig i Olshammar. Väl hemma i Åmmet käkade jag lite mat, för att sedan åka iväg till Örebro.

I Öret hälsade jag på Anita och Dwight.. jättetråkigt att inte Marcus kunde följa med men som sagt.. han jobbar.. Iaf, vi pratade å fikade. Alltid trevligt att träffa er!

Senare iväg in till stan för att hämta ut mina linser, och 1300 kr fattigare mötte jag upp Mickan och Angelica för att ta en fika. Det va f*n på tiden att vi kunde ses, vi har pratat om att träffas i flera månader nu!

Lite efter kl 20.00 var jag hemma i Åmmet igen... slängde ett öga på "Idol" för att sedan käka lite fil å sen knappa lite på datorn.

På torsdag ska jag försöka komma iväg till Helsingborg, så imorgon blir det packning och städning mest hela dagen... får hoppas att min envisa huvudvärk gått över tills dess... :(

Höres! Kram på er!

sol, kaffe och biljard

hmm, idag ska vi åka "hem" till Närket igen. Vi har haft det soligt och fint här i Helsingborg hela veckan. Nyss satt vi på balkongen å drack kaffe :) vi har också hunnit med att spela lite biljard. JAG VANN!! haha 2-1 till miiiiig! Marcus försökte fuska som vanligt... men det hade han inget för!



Även fast denna resa blev lite i onödan så har vi haft det bra! Träffade Karin en sväng på stan igår, vi gick å käkade på O´learys och satt ute i solen och mös.

På kvällen fick Marcus provjobba på en hotellrestaurang, och det verkade gå bra. Nu ska vi göra oss iordning och dra ner på stan. Marcus ska handla present till sin vän Johan.

Ha det brrrrraaa!

tillbaka i Helsingborg

japp, ännu en sväng ner till skåneland... som nu lite i efterhand känns onödig. Jag och Marcus åkte ner hit igår (tis) för att jag idag skulle iväg på en jobbintervju. Jag skulle infinna mig kl 16.45 men så ringer de kl 15 för att säga att hon som skulle intervjua mig gått hem för dagen för att hon var sjuk.... jahaja... Jag sa att det kändes väldigt tråkigt då jag rest ner hit endast för detta men hon kunde bara beklaga och säga att kontoret i Helsingborg nu var tomt... Men de skulle ringa tillbaka på mån..




Jag vaknade vid nio, gick upp och gjorde iordning lite frukost :)










lite senare blev det mat :) kyckling med klyftpotatis, grönsaker och senapsdressing :P



nu ska jag faktiskt ta en kopp te och kanske börja läsa en av mina böcker som Maria gav mig :)

puss å hej!


oj vad "Olsen" blev glad...

..när jag tvättade han :P






...men vad trött jag blev..! Har varit förkyld i flera dagar å haft lite feber, så jag känner mig inte alls på topp :S .. men men det går väl över snart!

Nu ska jag packa lite lådor och lasta bilen full med grejer inför färden mot Helsingborg imorgon. Jag ska ju nämligen på jobbintervju på ons i Helsingborg, å det ska bli spännande :)

Håll tummar å tassar för mig :)

kramar!


Inskolning i Helsingborg...

.. vi kom hit i måndags, jag, Marcus och min Olsen. Vi har haft några riktigt bra dagar och vi åker tillbaka till Närket på fre, eftersom jag ska jobba på båten på lördag. Känns väldigt bra att vara här, hoppas att jag kan trivas och känna mig hemma här.


Just idag är jag uppe tidigt, har så ont i halsen så jag sitter i köket å dricker lite te. Marcus nannar.


I tisdags följde jag med Marcus och Anton (Marcus vän från Smögen, som bor i Malmö), för att spela golf.. haha, det va faktiskt roligt... när jag väl fick in ett hyfsat slag. Jag blev lite irriterad men också stundtals glad när jag satte ett par puttar :) men jag vet inte... det va nog inte riktigt en sport för mig! Kul å testa dock!


Efter golfbanan åkte vi hem till Anton för att laga lite god mat, Fanny kom dit och vi hade det riktigt trevligt!


Igår, onsdag, träffade jag Karin en stund på stan. Vi tog en fika på Ebbas :) ett super mysigt 50-tals café... där kommer det nog att bli många besök under min vistelse här :O


...och så va det det där med jobb... om ni känner att ni har något över här i närheten så tänk på mig! Marcus satt nästan hela dagen igår å skrev cv:n som han skickade ut, jag har sökt några st jag med.. bara att vänta å se.... å såklart söka allt som går!


..och nu till känsliga läsare... de här två monstren träffade jag i lördags när jag var hos Angelica i Örebro ;)





..och de här två monstren kanske ni känner igen... ;)




Chip å hej! Take care alle sammen! :)


vättern runt . .

ojoj, lite pinsamt att jag inte fått upp dom här bilderna på en hel vecka.. Alltså, förra onsdagen 2 sep tog jag å Marcus oss vättern runt med "Olsen" :)



on the road..





första stoppet blev ett mulet Motala...



det började ösregna så vi fick kasta oss in på närmsta fik...:P





regnigt värre.. uffa.. och det va fler än vi som sökte skydd för regnet..







sen blev det uppehåll



på väg mot Gränna... utsikt från "Olsen"







I Gränna var det soligt :) här väntar vi på maaaat..



väntar, väntar, vääääntar



tog lite kort så länge..






maaaaat



Marcus beställde elefantöra :O



å så hittade vi polkagrisar såklart!






sen kom vi till Jönköping där "Nya Skärgården" låg inne i hamnen..



suuuperfin båt..!



och Kapten William bjöd in oss på rundtur och kaffe :)

Sen var det bara för oss att gasa hem igen via Hjo och Karlsborg...








RSS 2.0