fixar & donar inför 50-års festen imorn!

Imorgon är det fest! Sus & jag slår ihop våra 25-års kalas till en 50-års fest! Redan ikväll kommer två av gästerna; en fd klasskompis från Örebro, Louise och min kära vän Karin ska leta sig hit från Malmö. Imorgon kommer även Angelica å Henrik hela vägen från Öre och såklart många som Susanne känner härifrån Göteborg! Jag tror att det kommer att bli kanon!!

Jag & Susanne kommer att köra ett litet tema med lila & silver i våra kläder och kommer även att pynta lägenheten med ballonger och serpentiner! Igår va vi på systemet och inhandlade vin och sprit till bålen och idag är det meningen att jag ska städa.... jodå, jag ska börja med det snart..!



Susanne & jag fixade lite igår... satte tex upp denna fina klocka! Vi borrade, pluggade och skruvade :)

  

 

Fixade gästrummet oxå! :)

Helt vanlig tisdag med champagne, choklad & popcorn ;)

Vill börja med att tacka för alla snälla och peppande kommentarer till mitt förra inlägg. Jag vet att jag inte ska ta nån skit från dom som inte känner mig eller från dom som inte bryr sig om vad jag kan, jag vet vad jag kan, men ibland blir pressen på mig själv för hård helt enkelt.

I måndags kände jag för att ha min sista dag på praktiken, sa därför att jag inte kunde komma dit på tisdagen vilket var helt ok för dom. Jag har fått ihop mina timmar där och kände inte att jag behövde vara där en dag till. Måndagen gick bra annars, chefen hade gått hem, och dom andra var snälla mot mig :) En av servitörerna sa att jag va den bästa praktikanten på länge, så det så! :)

Så min lediga tisdag firade jag med att gå upp kl 11.40 & åt frukost. Mötte sedan Yvette vid spårvagen och så åkte vi in till stan för att träna. Vi körde styrketräning och idag har jag ont i hela kroppen, men det känns bara bra! När jag sedan kom hem lyxade jag till det med köttfärssås och spagetti ;) åt tills jag mådde illa...

Sen hade jag en lugn och skön eftermiddag hemma för mig själv, vid nio kom Sus å Fredrik hem, dom hade varit å käkat middag för att fira Sus 25-års dag :) Dom öppnade en champagneflaska som vi drack av tillsammans med lite choklad och popcorn..hihi. Sus hade även fått en resa till Barcelona av Fredrik...hmmm undra om jag får följa med??!! :P

Idag onsdag ska jag och Sus fortsätta fira lite, ska möta upp henne på stan senare, det blir after work med lite wine och så ska vi förbi Scandic för att lämna in mina papper och nyckel, och då passar vi nog på att ta en liten drink där oxå!

Men innan dess MÅSTE jag göra färdigt mitt step-up pass som jag knappt har börjat på... Ska nämligen ha mitt allra första träningspass på fysiken imorgon :) känns både bra å mindre bra....det är det där med pressen igen.. jag blir så besviken om jag inte klarar av att göra mitt bästa..!

Jag vet att ni håller tummarna för mig!
Love!

Humöret går upp, ner, upp, ner...upp?

Ja, det har varit en riktig berg & dalbana.. Första dagen på praktiken i tisdags (14/4) var riktigt kul. Då hade jag Peter som handledare å han var kanon. Han visade mig saker, jag fick prova på det mesta. På onsdagen hade jag en annan kille... även fast jag varit där en dag så ville han inte riktigt låta mig göra drinkar el beställningar. Såhär på ett hotell så finns det många olika sätt att betala och när jag stod och skulle avsluta en nota så kommer han å säger att "det där gör jag helst själv" även fast jag hade koll på läget.. Torsdagen var helt ok, förutom att jag fick en idiotisk kommentar av självaste chefen... Jag hade kommit dig vid 15.30, ingen av mina handledare vad där så jag hjälpte servitrisen att duka av, torka bord och duka upp mm. Jag hade jobbat konstant hela kvällen och ställer mig med ett glas vatten. Det står ca 4-5 st anställda och bara "hänger" å pratar, sen kommer chefen å säger något (tydligen roligt, för alla skrattar) jag ler till å han vänder sig direkt om å säger "gå å jobba ist" ... Va?? Vart kom den ifrån? Blev så j*vla paff! Dum som jag är så låter jag det förstöra resten av min kväll...

I fredags var jag ledig... Jag va ledsen och deppad hela dagen... började fundera på varför jag flyttat hit, varför jag varit så dum å sagt upp mig på Ica, om jag verkligen ville bli bartender ... ja allt allt allt kom på en gång! Jag ville bara ligga i soffan med en filt över mig...! .....MEN det får man ju aldrig, för det är ju ALLTID hundra saker man ska hinna göra en ledig dag... tex köpa ny skjorta att ha på praktiken eftersom min gått sönder. Jag tog bussen ner till stan och mötte Sus, hon märkte att jag var deppad och det tog mig nog hela dagen att till slut få ur mig allt jag tänkte på.

Jag hittade en skjorta tillslut och jag å Sus gick till "Vasastan" för att träffa Fredrik & hans vänner. Vi drack ett par glas vin med trevligt sällskap och dagen blev bättre...tur att jag inte låg kvar i soffan ;) Vi träffade även Evelina och gick för att käka & prata på ett café.

På lördagen fick jag äntligen tillbaka Peter på praktiken och det va toppen. Det fanns något att göra hela tiden, jag fick till och med blanda mina egna drinkar!! ÄNTLIGEN! Känns bra att nån "litar" på att man kan saker! En kille i servisen frågade hur länge jag hade varit där och tyckte att jag var väldigt duktig! Jag kan säga att det lilla självförtroende som jag hade kvar växte en liten smula! Det tackar vi för!

Igår söndag: Tack Sus och Fredrik för att ni finns! Frukosten står färdig på bordet när jag vaknar, vi tar en promenad via kyrkogården till spårvagnen. Lånade en bil av Freddies kompisar och åkte till bla IKEA. Jag å Sus handlade lite grejer till festen som vi ska ha... lite skålar, sugrör, servetter... ja ni vet! Vi passade på att käka lite IKEA-köttbullar åxå.

Senare på kvällen stod jag å diskade, Freddie vid spisen å stekte pannkakor och Sus.... ja...yrade mest runt ;) haha! Henrik och Petter kom förbi (Sus å F:s vänner) och vi käkade pannkakor och kolla på film :)

Nu är det måndag och jag sitter fortfarande i morgonrocken i soffan med datorn i knät.. funderar... vill väl egentligen inte till praktiken, hade hellre åkt å tränat... men bara två dagar praktik till och sen är jag färdig.. undra vad jag får för betyg?? Orkar inte ens tänka på det, tror att jag kommer bli besviken...

Ok, om ni orkat läsa allt det här så har ni varit riktigt duktiga :) Kram på er alla!


H E L S I N G B O R G

jaha, det blev Helsingborg över påsk, gött det! Nu här jag än så länge inte har så mkt för mig i Gbg så är det skönt att var här hemma hos syster & Stefan å ta det lite lugnt... Vi kom precis hem från att ha tagit en öl (eller två) nere på en uteservering vid havet, det va riktigt skönt. Syster satt & störde sig på alla "brats".. men innerst inne tror jag att hon vill vara som dom... good luck siss säger jag bara ;)

Gick lite på stan igår, hittade dock ingen svart långärmad skjorta som jag behöver till min praktik nästa vecka.. känns inte som att det är säsong för långärmade svarta skjortor helt enkelt..hmmm. Hittade dock en lila t-shirt & en gul fin kjol :)  me sooo happy!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på... läsa? brodera? spela GH?? hmmm svårt det där... Imorgon kommer det visst folk hit. Stefans kusin tror jag.... å så får vi se om jag å syss går ut med Paulina, det ska ju bli påskmiddag av här på söndag så det får inte bli så sent säger systra mi...!

Får se när jag åker hem
till Götet, det beror på SJ... måste iaf vara på praktiken kl 15 på tisdag...

Ta det lungt nu under påsk! kram kram


Min fina kjol å t-shirt :)




Kinna tror att det är sommar...


Varför nångång vara allvarlig på kort..?


Sitter å njuter av utsikten


..å sen lekte vi "följa John"..


men när vi skulle byta ville inte jag gå upp på bänken..

Ett litet "plock" av bilder från avslutningsfesten!

Här kommer bilderna som ni längtat efter att få se..!

Kanske världens sötaste bartender... jag alltså ;)


Min egenkomponerade vinnardrink "Strömavbrott"


De bästa gästerna hade jag; Stefan, Fredrik, Susanne...


..& syster såklart!


ibland måste man provsmaka ;)


..å diska..


naaaam..


å några "Blowjobs"...


Calle & jag gör "Monkey brains"..

dom ser ganske äckliga ut...


the boys..


and my girls... :)

denna kväll blev verkligen en succé! Tack till alla som var med! kramar!

Nackspärr, bio, träning, praktikplats :)

AAAuuuouoooo nu fick jag nackspärr..!! uff, jobbigt... men det går nog snart över..

Veckan har varit lugn, är utan praktikplats & jobb, men ska på intervju på måndag för praktikplats på Scandic Rubinen här i Gbg. Det hoppas vi på! Hmm nu ska vi se.. jo i måndags tog jag det mest lugnt, hade kramp i vaderna efter step-passet i söndags, mötte upp Sus på stan vid 17-tiden, vi köpte present till Yvette som fyllde 25 i tisdags :). I tisdags var jag iväg å tränade igen, denna gång ett bas pass i step-up, oh shit va slitsamt det va!! Jag måste absolut träna upp min kondis lite innan jag orkar med att leda sånna pass :O. Onsdag har nog varit den bästa dagen än så länge i veckan. Gick upp tidigt, kände mig pigg, käkade lite frukost vid datorn & gick ut i solen med min bok, gött! Käkade lite mat och åkte in till stan för att möta Sus å Fredrik. Jag blev såklart lite sen så jag sprang till systemet för att köpa med en flaska red wine till kvällen, mötte sedan upp mina kära vänner & vi stressade till bion. Vi hann slänga i oss en öl i baren/fiket innan filmen började. Vi såg "Slumdog millionaire", riktigt bra film!! Den kan jag absolut rekomendera!!

Efter bion stressade vi vidare till en mataffär för att införskaffa lite kvällsmat, tog bussen hem till Penny och träffade Yvette där. Vi alla hjälptes åt (jag hällde upp vinet) med kvällsmaten... Varma mackor!! Mmmmm! Yvette fick sina presenter, vi kikade på tv å sen va det dax att nanna.

Idag, torsdag, har jag iaf fått ett litet positivt besked om praktikplats, ÄNTLIGEN! Jag får som sagt komma på intervju på mån kl 10.30. Då är det bara att hålla tummarna & hoppas på att dom gillar mig :O  ...  Idag ska jag iväg å träna ännu ett bas pass i step-up, det ska bli riktigt roligt! Sen får vi se när jag kommer igång att leda pass :)

Nu ska jag diska & plocka lite innan träningen! kram på alla!


Yvette posar med sina presenter :)





Susanne tyckte inte att det här va lika kul som vi andra!!


RSS 2.0