blandade känslor . .

Jag slits hela tiden mellan olika saker, tankar och funderingar. Verkar som att jag aldrig kan komma in i något slags lung el trygghet. Inte så konstigt kanske.. flyttat runt nu ett bra tag och när saker o ting känns lite jobbigt så drar jag nån annanstans där jag tror att "gräset är grönare.." Ny stad, nytt jobb, nya vänner.... eller?

Just nu känner jag mig väldigt låg.. Stor orsak till det är nog att jag saknar Marcus väldigt mkt. Att sakna och älska någon så otroligt mkt, och som man aldrig vet om man kan stadga sig med. Hela tiden och varje dag tänker jag på honom och på oss.. OM vi skulle kunna få det att funka och framför allt HUR?? Kommer som vanligt aldrig fram till nåt svar.. Det enda jag vet just nu är att vi är över 100 mil ifrån varann och vet inte när vi kommer att träffas igen, och hur vi kommer att känna när vi väl ses.. Sitter med tårar i ögonen och gråten i halsen och vet inte vad jag ska göra... Kämpa vidare eller släppa taget?? Den frågan har funnits hos mig så länge nu..

Den som lever får se antar jag...

....

Nu ringde Rosis och vi pratade en stund. Det var nog tur att hon ringde så jag fick en liten paus i detta inlägg.. Tack vännen!

Jag ska nu gå ner och hämta ut den andra klänningen som jag beställt. Den som jag förhoppningsvis ska ha på mig på min kära systers bröllop. Vi får hoppas att den passar!

Kramar


Kommentarer
Postat av: Anita

Hej Neson!

Jag får också tårar i ögonen och gråten i halsen när jag läser din blogg.

Vet inte vad man ska göra för att hjälpa dig och några råd är inte lätt att ge.

Tänker på dig!

Många kramar från Kyrkvägen.

2010-02-08 @ 21:59:39
Postat av: Rosis

Finns här, det vet Du.

Säger som Anita... det är inte lätt att ge råd och hjälp, men att bara finnas till och lyssna det kan hjälpa lite det med. Och det vet Du att jag gärna ställer upp med.

Kanske tur att jag ringde och störde Dig lite iaf gumman.

Som jag sa... Jag bryr mig väldigt mycket om Dig!!Varma kramar i massor från mig ♥

2010-02-09 @ 06:40:07
URL: http://rosisgirl.blogg.se/
Postat av: Mammis

Råd att ge har vi tyvärr inte.Men Kanelen o jag tycker klänningen var fin.O vi kan skicka penslar så du slipper måla med strumporna.

2010-02-09 @ 07:24:47
Postat av: Kinna

Haller med Anita, tanker pa dig hela tiden och forsoker sanda extra starkande tankar. Det ar manga som finns omkring dig och garna lyssnar aven om vi kanske inte kan ge dig svaren heller. Jag LYSSNAR garna dock nar du vill fa ur dig allt! Kram

2010-02-09 @ 09:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0