Jag blev utmanad . .



Regler:

Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 3 andra bloggare.
Sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

 

VEM:

Linnéa Lindström, snart 26 år. Bor i Helsingborg och jobbar på Clarion Grand Hotell.

1. Vad gjorde du för 10 år sen?

Oj! År 2000... Jag gick ut 9:an i Askersund. Började gymnasiet i Örebro. Karolinska skolan, såklart! Dansade hela dagarna och tränade aerobic mm på kvällarna! Bodde hemma hos mor å far i Åmmeberg och pendlade till Örebro varje dag.

och så la jag till en egen fråga.. Vad gjorde du för 5 år sen?

2005 avslutade jag mitt år på Molkoms folkhögskola där jag gick friskvårdslinje. Hade precis gjort slut med min dåvarande pojkvän och flyttade ifrån våran läght i Örebro. Bodde hemma hos mor å far i Åmmeberg och började min första sommarsäsong på M/S Sandön i Karlsborg!

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?

Städa lite här hemma, laga mat samt äta, träna och jobba!

3. Godis jag gillar

Saltlakris!! chips, popcorn!

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär

Dela med nära och kära. Köpa ny bostad till mor å far, hälsa på syster å stefan ett bra tag i Sydafrika. Ta med mina vänner ut å resa! Fixa mig själv en bostad och en hund! Starta mitt egna fitness-center. Köpa maassa nya träningskläder. Åka ut på träningsconvent och fortsätta utbilda mig inom detta. Öppna egen nattklubb mm mm.

5.  Städer/orter som jag bott i

Åmmeberg, Örebro, Askersund, Karlsborg, Örebro igen, Göteborg, Helsingborg

Jag utmanar Mickaela, Yvette och Sanne!


Kick off !

Bättre sent än aldrig sägs det ju.. Förra söndagen hade vi Kick Off med jobbet =) här kommer lite bilder från detta!



Så vi möttes vid ett gamalt nedlagt vattenverk, för att leka lite "fångarna på fortet" typ! Vi hade på oss väldigt snygga outfits! Maria visar här nedan.




Kathrin och Kina från ekonomi och försäljning :)





Frida posar oxå!














Detta var ett av uppdragen.. en person fick hänga i en sele i taket, medan vi drog i rep så den personen svingades mellan väggarna och skulle försöka plocka grejer!


Nedan ser ni vinnarlaget... tyvärr var det inte mitt lag :O (men det tog vi igen senare på kvällen!!)







Vi blev törstiga av alla uppdrag och mellanlandade på jobbet!






Sen hade vi såhär mysigt vid middagen..








Ja så var det med det! Take care!


fint besök

Ja nu har jag fått kabeln till kameran hitskickad så jag kan lägga upp lite bilder från helgen som var. Mammis, pappis och Chanel kom till mig på fredagskvällen =) Jag slutade jobbet kl 16 och mitt besök var här vid 19-tiden.

Efter en lång resa tog vi det bara lugnt, fikade, tittade på film och åt kvällsmat!

På lördagen tog vi en tur ut till Välaköpcentrum, vi hann med en fika även där (vilket min far tycker är det nödvändigaste) ! Han hade gått upp tidigt för att byta däck på bilen och även på min cykel =)

Efter en eftermiddagspromenix med Chanel så var det dags att gå ner till Grand för att avnjuta lite mat :P

I söndags tog vi med Chanel ner till stranden och havet, och hon blev SÅ glad av att hoppa runt i sanden, där kan man tala om "pudelfnatt". Det var så roligt att se henne hoppa runt! Tror att hon trivdes riktigt bra... men havet var lite skrämmande...

Nedan följer lite bilder.. några av dem är tagna av mamma som blev jätteglad när jag köpte en ny kamera åt henne.. så jag kunde ärva hennes gamla ;P







Det var lite blåsigt...



Chanel posar





Mammis försöker förstå sig på sin nya kamera..



å jag har viktigare saker för mig, som att lukta på ett mandarinskal :P




Bilder från våran middag!






Juuummii




Efter promenaden i söndags blev både jag å Kanelen lite trötta




Det är inte varje dag man får bli väckt av ett sånt här yrväder! Nya favoritbollen är såklart med oxå






Nej nu ska jag snart ner till mitt jobb.. men först ska jag äta couscous-sallad med tonfisk ;P


torsdag den 15:e april

uj va tiden går! En dag närmare att få besök av mor och far..å Chanellen =) ska bli kul att få besök och att få träffa det lilla yrvädret =)

Idag kom lönen in på kontot "kaaatchiiing" gött! Det är väl den enda gången som man är riktigt glad över de timmar som man spenderat på jobbet ;P

Men veckan har varit bra! Jobbade helgen som var så det betyder ledig helg nu! Idag blir det 16-01 och imorgon blir det ett lunch pass innan jag ska hem å förbereda kvällsmat till mina gäster!

Förra torsdagen fick jag trevligt besök av Louise, vi käkade tacos och chillade. I tisdags hade vi utbildning på jobbet, den handlade om merförsäljning!

Jag har dock fått lite ont i halsen och hosta.. hmm känns inte riktigt helt ok! Hoppas bara att det inte blir värre :O Pratade precis med pappi och han hade inte heller varit helt kry :S Jag kanske får lyda hans ständiga råd vid förkyldning "chocka kroppen med c-vitamin".. hihi!

Jag har oxå pratat lite med Marcus idag, saknar honom och hoppas att vi kommer ses snart...

Syster var det längesen man pratade med ordentligt, hon är så upptagen numera! Jag tycker det är bra att hon har lite å göra om dagarna ;)

Igår slängde jag mina gamla jobbskor! Jag har ÄNTLIGEN tagit mig i kragen å köpt nya ecco-skor som jag trivs väldigt bra i =)

Jaha! Nu blir det en dusch innan jobb! Tjingeling gott folk!



Chanel midsommar -09

7:e april 2010

..om min farfar fortfarande levt så hade han fyllt år idag, konstigt nog var han med i min dröm inatt.. något som inte är så konstigt är att Håkan också var med - han har nämligen varit med en hel del de senaste månaderna... Det är väl deras sätt att göra sig påminda antar jag.

Det är i vilket fall en härlig vårdag här i Helsingborg. Varit iväg och tränat och suttit på balkongen en hel del =)












Grisen är glad..


..och Neson är glad !





Om ca en timme ska jag ner till jobbet! Tjingeling!

ja, man kan nästan tro...

.. att världens bästa köttbullaremakare har varit här...












Nu sitter jag med datorn i knät och lyssnar på lite musik och dricker te.. har varit å jobbat några timmar, känner mig pigg. Ska väl snart gå å lägga mig, ska upp å träna imorgon! Jag har faktiskt tagit mig i kragen och varit på några pass på senaste tiden vilket känns mkt bra.

Jag hoppas att ni alla haft en trevlig påsk, och att ni tar hand om er =) puss å kram!

Låååångfredag

Ja denna dag kan få vara hur lång som helst, för jag är nämligen leeedig =)

Jag är åter i Helsingborg efter en liten visit hemma i Åmmet hos mor och far! Jag tog en buss till Göteborg kl 06.55 i lördags och från Göteborg vidare till Laxå där pappi och Chanel mötte mig =)

På kvällen var det dax för klassåterträff med högstadiet... Det var inte värst många som var där och det hela var ganska dåligt ordnat, men kul att träffa Susanne, Yvette, Angelica m fl. På söndagen vaknade jag upp mycket nöjd över att ha varit nykter kvällen innan och jag följde med mammi och pappi till Kyrkvägen för att hälsa på Anita och Dwight, såklart var lilla Chanel med oxå! Som vanligt mycket trevligt att träffa dem. Tänker på er båda mkt!

Senare åkte jag för att träffa mina kära vänner Angelica och Mickaela på Marieberg, Mickan hade oxå med sig lilla Felix, 4 månader, så jag fick träffa den lilla krabaten!

Hann även med att besöka min bästaste barndomsvän Ison i Hammar! Vi drack te och skvallrade!

Måndag fm var det dax att ta med mammis in till Askersund för en fika på "Lilla caféet" och en lunch med Rosis =) Välbehövligt att få prata av sig lite!

När jag väl packade "Olsen" för färd mot Helsingborg så kom jag inte så långt.... I Motala började batterilampan att flämta.. och 7 km innan Ödeshög blev jag stående.... Väntade i ca två timmar innan pappi och Anders kom med mammis Mazda och jag kunde köra vidare... Pratade med pappi förut idag och då höll de på att försöka laga "Olsen" igen... :S

I tisdags hade vi brandutbildning på jobbet och jag träffade Karin på eftermiddagen. Jag har jobbat nu tis, ons och tors och det går bra! Både igår och idag har jag varit iväg och tränat vilket känns riktigt bra =)

Så! Nu vet ni som är intresserade vad jag pysslat med ;) Nu ska jag ta och brygga lite kaffe och tillaga lax i foliepaket! Jag har redan tillagat lite soppa som jag avnjutit i vardagsrummet samtidigt som jag såg de sista avsnitten av "Desperate Housewives" säsong 3 . . hmm måste nog skicka efter säsong 4 oxå!


RSS 2.0