"en redig tjej" - tydligen


Massa sol på balkongen! Suttit ute i solen en stund, försökt locka fram mina fräknar =) lite blåsigt var det allt, och rastlös blev jag..


Egentligen skulle jag ha varit på Torekovs warmbadhus idag, för en genomgång av deras spa-behandlingar mm, men det blev inställt pga sjukdom..

Trots att upplärningsdagen blir uppskjuten så ville hon ändå att jag skulle komma dit på lördag och jobba mitt allra första pass som massör och spa-terapeut. Hon tyckte nämligen att jag verkade vara "en sån redig tjej" att det var lika bra att jag blev "inslängd" på en gång..! Jag känner igen det där med att bli inslängd på en gång.. det har jag nämligen blivit förr :O så jag gillar läget och längtar med skräckblandad förtjusning till lördag ;P

Igår lovade jag min kropp att den skulle få vila från träning idag.. den har fått kämpa på med bodypump och coreträning ganska intensivt nu sen jag kom hem från utbildningen. Imorn ska jag vara med och teama ett bodypump-pass för första ggn på Sportlife =) ska bli riktigt kul!

Här är ett nytt litet mål när det gäller träningen. Om man följer stegen i detta program, under 6 veckor, så ska man klara att göra 100 st armhävningar! Jag ska prova, men mest på skoj, jag är glad om jag orkar 30 st efter 6 veckor =))

http://hundredpushups.com/index.html


Ska till AF imorn, vilket egentligen är bortkastad tid. Är ju bara inskriven där för att få ut a-kassa, och det får jag ju iaf inte, haha! .. och det ska de verkligen få höra ;) hittar ju ändå jobb på egen hand, även om jag inte har något precis just nu.

Ja, jobb är på gång för er som undrar ;P forts följer..!

Nej nu blir det till att dricka det där kaffet som jag inte hann dricka i fm.


See ya!


Minnen..

M/S Sandön

Satt och rensade bland alla bilder på datorn.. fastnade såklart bland mina bilder från tiden ombord på Sandön. Mkt känslor, tankar och minnen. När jag tänker tillbaka på den tiden, så är det absolut den bästa tiden hittills i mitt liv. Människor och upplevelser som jag aldrig kommer att glömma.
Sandön på väg in mot hamnen i Askersund

Jag slussar i Tåtorp


Underbara bilder från Göta Kanal..Slussen i Forsvik

I styrhytten
Älskade dessa kvällar..Intensiva dagar =)

Ja jag har haft lite å stå i de senaste dagarna, vilket passar mig perfekt =) men jätteskönt att få landa lite nu i några dagar..


Utbildningen i Gbg gick jättebra, det var riktigt tufft men SÅ kul! Ungefär såhär såg det ut när jag packade väskan inför resan ;P

Utbildningen varade i tre dagar, fre-sön, och vi hade tuffa pass varje dag. Inte så konstigt att jag var heeelt mör i både kropp och huvud när jag kom hem. Inom 3 månader ska jag skicka in en video där jag håller i ett 60 min bodypump-pass, och om/när jag får den videon godkänd får jag min licens. Nu har jag vilat kroppen mån, tis och körde bodypump igår igen =) kändes bra!

Jag kom hem sent i söndagskväll.. och på måndag morgon var det dags för skola igen =) Första dagen i min vidareutbildning till diplomerad medicinsk massageterapeut.

I tisdags när jag kom hem från skolan tyckte syster att jag skulle gå in å titta i mitt rum. Där stod det en alla-hjärtansdag ros i en vas =) Vem behöver en pojkvän när man har världens sötaste syster och svåger? ;P

Igår sökte jag bl a två st massagejobb, och ett ställe ringde upp mig direkt och bjöd in mig på intervju nästa fre =)


Imorse var detta min första syn i köket... systers morgondrink, bläähck !

Papper från alfakassan kom med posten idag, kompletteringar till min omprövning behövs... suck! Det känns näst intill omöjligt att få någon hjälp därifrån.. men jag ska skicka in de papper som de begär, ger inte upp så lätt!

Ikväll blir det träning, ska prova på CX för första gången på Sportlife, coreträning, vilket jag verkligen behöver ;P


Haaaadeeeet !


pepp & tankar i största allmänhet

Prommis med syster - check, och bussbiljetter utskrivna =)

Huvudvärk idag, men kanske inte så konstigt.. det är mkt som ska få plats i mitt lilla huvud just nu. Jobbsök, pengar/utgifter, utbildningar osv.. Så det är både positiva och lite mindre positiva tankar som snurrar och blandas. Måste väl ändå säga att jag i det stora hela är positiv och ser ljust på framtiden =) Det som händer det händer och vissa beslut kan man ta och andra beslut tas åt en utan att man ens hinner blinka.

Igår var jag med syster på box-pass, det var några veckor sedan eftersom jag börjat träna på Sportlife ist. Det var kul att få träffa sina "box-vänner" och jag måste nog försöka gå dit någon gång i månaden iaf, bara för att hälsa på dem =) å jag måste ju få chans till en lite mer allsidig träning ;)

Imorgon åker jag till Göteborg! Suss kommer å möter mig på centralen och låter mig bo hos henne under helgen =) Det kommer bli långa å tuffa dagar på utbildningen, men oj va kul det kommer bli. Jag är såå peppad! Är också nyfiken på vad det kommer vara för folk där... iiihhhihihiihihii..!

Nu när jag kommit igång med bloggen igen så, tro mig.. jag kommer hålla er uppdaterade i helgen =) .. kanske till å med till den grad att ni kommer tröttna på mig ;P


En perfekt dag??

Hur skulle jag beskriva en perfekt dag..? Jo ungefär som den jag haft idag =)

Frukost med syster. Härliga vänner på besök som jag bokat in för att få öva lite massage, fixat med avtal och träningskort på Sportlife och lite träning på det =) Kvällen kommer fortsätta med "det okända" på tv.

Syster hjälpte mig att göra det lite mysigt här hemma för att ta emot min första massagekund, Ebba.Efter att min fd arbetskollega Björn fått massage bar det iväg till Sportlife, där jag bl a fick mitt personalträningskort =)

Väl hemma igen blev det mera massage och även en sen sopplunch med Jenny H..  aka Kalven =) Efter maten blev det visst lite lyxfika oxå ;P
Sen iväg för att träna =) Just nu är det bodypump för hela slanten inför utbildningen, sjukt peppad! På tors åker jag =)


2012-02-05 - vad händer?

Varför känns det som ett återkommande tema i mitt liv att det pågår saker hela tiden, allting är under process, men det känns aldrig som att det riktigt händer någonting.. väntar alltid på något. Väntar besked..

Hänt sen sist;

Jul & nyår har passerat, var hemma under jul. Det är ju alltid skönt att komma hem, träffa familj, släkt och kära vänner. Julafton spenderades som alltid hemma hos Anita, trots att mkt har förändrats så är det fortf jul hos Anita, det bara är så..!

Nyår hemma i Helsingborg, en parmiddag som ist blev en middag med ett lyckligt gift par som väntar barn, två relativt glada nyblivna singlar, varav den ena var/är gravid och den andra var jag & sist men inte minst en singelkille med alldeles för höga krav på tjejer överhuvudtaget, från Eslöv. Vi hade en trevligt kväll =)


...
Jobbet i konkurs - arbetslös - avslag från a-kassan, överklagan inskickad - forts följer . . 

Skolan går bra, steg 1 i min massageterapeut utbildning avklarat! Den 31:a januari fick jag diplomet i min hand, steg 2 börjar den 13:e feb.


Sökt jobb som gruppträningsinstruktör, gick på två auditions för Sportlife här i Helsingborg. Jag skickas på utbildning i bodypump nu till helgen 10-12 feb. Har underbara vänner som stöttar mig, utan dem hade jag inte ens vågat ta klivet in på audition.. Tack!

Söker jobb.. där jag lättast kan få jobb är inom restaurang såklart, men inom den branschen är det lågsäsong och kan tidigast få jobb i april... känns som om jag har en del valmöjligheter på den fronten, spännande! MEN min dröm vore ju att få igång det här med massagen.. så tips och idéer ang det??

..å så var det det här med kärleken.. tankarna snurrar i huvudet & jag är ledsen - ingen bra magkänsla alls just idag faktiskt..! Jag vill ändå vara glad. Det där med känslor är inget som man kan styra över, ungefär som med vädret.

Men blir iaf lite varmare i hjärtat när jag tänker tillbaka på sydafrikaresan - ett år sedan nu..!


RSS 2.0